İlk Yavrularım ?


fenegaÇevrim Dışı

Kayıt: 24/09/2011
İl: Bursa
Mesaj: 305
fenegaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 20:48
Öncelikle iyi akşamlar. Dün gece taşların arasında bir yavru farkettim. Gece, gece balıkların hepsini akvaryumun bir köşesine alıp sadece dişi ile tek  yavruyu bir tarafta bıraktım.Yavruyu aldım ve sonrada dişiyi ama kafama takılan bir şey var dişinin ağzı doluydu bir tane çıkarmış ağzından ama hala dolu yani balıkları tek çıkarma ihtimali oluyor mu? 
Sonra balığı ayırdım sabah baktım 4 tane daha çıkarmış diğer akvaryumu sonra dişiyi ana tanka attım 5 adet yavrum oldu ilk defa.Son olarakta bir sp nin daha ağzı dolu onuda direk yavru akvaryumuna salsam yavrularla beraber yaşar mı yani yeme durumları olur mu asıl merak ettiğim konu bu işte ?
İSTAVRİT2011-12-14 21:08:23

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TR_TİGERÇevrim Dışı

Kayıt: 28/11/2011
İl: Ankara
Mesaj: 75
TR_TİGERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 23:38
İlk yavrusu olduğu acemilik dönemidir balığın, kusturmamakla en güzelini yapmıssınız bi sonraki yavru tutuşunda daha profesyonel olacaktır. Sp yavru akvaryumuna gece ışıkları kapattıktan bi müddet sonra balık uykudayken al yavruları dökmesin ağzından, eğer ana akvaryumda yavruları bırakacak olursa diğer balıklar çıkan yavruları büyük bi afiyetle yiyeceklerdir bence ayırmanı tavsiye ederim ;)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir