İnternette dolandırılmaya son!


AxiboYÇevrim Dışı

Kayıt: 11/09/2010
İl: Kocaeli
Mesaj: 808
AxiboYÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 20:06

Merhabalar Arkadaşlar ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum ama benim aklıma çok yattı ve herzaman bu şekilde alışveriş yapmaya özen gösteririm.Alışveriş yaptığınız kişi tanıdığınız uzun zamandır muhabbet ettiğiniz birisi bile olsa kırılacak darılacak birşey olmadan şu şekilde alışverişinizi güvenle yapabilirsiniz. Hem güven sağlamlık hemde maddi yönden benim için daha ön plandadır bu alışveriş.Site İsmi veriyorum kusuruma bakmayın ama reklam amaçlı değildir , bilmeyen alışveriş yapmayan yoktur zaten.Alışverişin olacağı yer Gittigidiyor.com. Nasıl mı yapılacak örneğin dış filtre alacaksınız karşı taraf 100tl istiyor gittigidiyor.com a hemen bir üyelik açılacak.(Birçoğumuz üyeyiz zaten) Daha sonra satıcı oraya özel satış falanca kişi için yazacak ve 105 tl yazacak gitti gidiyor komisyon koyduğu için 5-10tl fazladan yazılacak rakam güven ve sağlamlık için 5-10 tl den hiç birimiz kaçmayız diye düşünüyorum ? Alan kişi ödemeyi seçeçek ister peşin para ister kredikartına taksit ister havale. Kargolama %35 indirimli buradan da bir yararı olacak bize gittigidiyorun vermiş olduğu kargo numarası ile yurtiçi kargodan %35 indirimli gönderim olacak 3gün süremiz var 3gün içinde kargo karşı tarafa gidecek ve karşı taraf onayı verecek para satıcıya aktarılacak.Peki alıcı ürünü aldı fakat onayı vermedi ne mi olacak ? Gittigidiyor.com a mesaj atılacak 7/24 destek hattı var ve durum anlatılacak kargo bilgileri siteye girildiği için kargodan sorgulayacaklar ve gittigidiyor ürünü aldığını görünce adamı ikaz edecek ve adam yine onayı vermezse gittigidiyor parayı satıcıya aktaracak.Yada satıcı kırık ürün çalışmayan ürün gönderdi satıcı ile irtibata geçip ürünün şu hatası var diyip ürünü kargoyla satıcıya geri gönderecek.Fakat bu işlemde gittigidiyor.com a bildirmek gerekiyor yanlış ürün yada kusurlu ürün gibi sizden kargo bilgileri bekleyecekler sizde kargoya verdiğinizde siteye yazacaksınız kodunu ve alıcı arkadaşımız ürünü eline alınca onayı verecek ve paranız size geri aktarılacak. Gittigidiyor sistemini çoğumuz biliyoruz ama bilmeyen arkadaşlarım için tekrardan kısa ve net yazmak istedim.İnş. yardımcı olabilmişimdir.

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusuruma bakmayın bazı forumlarda yetkimiz sınırlı olduğu için yazamıyorum Saygılarımla..
AxiboY2011-03-17 20:09:51

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DidonÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 628
DidonÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 20:09
Gunaydin kuzen :)

Edit: Bu sistem guvenli e ticaret yani GET olarak adlandiriliyor bahsi gecen sitede.Didon2011-03-17 20:11:08

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cgrcsrÇevrim Dışı

Kayıt: 15/09/2009
İl: Kocaeli
Mesaj: 1068
cgrcsrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 20:10
Buna gerek yok kapıda ödeme ile yollarsanız sorun kalmaz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AxiboYÇevrim Dışı

Kayıt: 11/09/2010
İl: Kocaeli
Mesaj: 808
AxiboYÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 20:11
[QUOTE=Didon]Gunaydin kuzen :) [/QUOTE]
 
Ben alışverişlerimi uzun zamandır böyle yapıyorum.Dolandırılmış birisi olarak :) Gerçi zararımı karşı taraftan temin ettim ben mesleğim gereği ama herkez benim gibi şanslı olamıyor biraz da olsa yardım etmek amaçlı yazmıştım bilmeyen arkadaşlarımız vardır diye.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir