İptal


oldumÇevrim Dışı

Kayıt: 02/03/2012
İl: Ankara
Mesaj: 34
oldumÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2012 15:00
 Yeniden toplu yem eylemi beraberinde sorunlara gebe olacaktır.Herkes bu işten kar etmiyorum diyor ama yemlerden sonuçta kar eden biri var birde zarar eden akvaryumcu  camiası var .Birde tetra pro vegetable kovaları 1900gr dır ama 2250 gr yem çıkar.

Toplamda 56 kilo yem satışı yapılması planlanıyor yaklaşık.

En önemli ayrıntıda Türkiye de spirutabin b kovası yoktur.

Tetra pro 1600luk kovalar ise skt olarak muammadır .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SantiagoÇevrim Dışı

Kayıt: 18/05/2009
İl: Ankara
Mesaj: 901
SantiagoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2012 17:30
O listeyi Rainbow akvaryumun forumdaki konusundan direk kopyala yapıştır yaptım , tabi ki kovanın üzerinde ne yazıyorsa o esas alınarak düzeltebilirim.Kasti yazılmış gramajlar değil ordakiler.Tropicalin ise A ve B tabletleri için daha önce yem satışı yapmış bir insanla görüşmem sonucu öyle yazdım ve o temin edebileceğini söylemişti ve ticari bir üyeydi kendisi hem A hemde B tabletler için.
Şuana kadar ben hep toplu alımdan yemlerimi almıştım , daha önceleri isede kova olarak NLS ve tetra diskus , tetra min ve tetra rubin yemlerden almıştım kendime.Bunların arasında da sadece Tetra diskus dan 300 gram kadar fazla çıkmıştı.Diğer tetramin ve tetra rubin den ise 20-30 gram kadar fazla çıktı.Diğer yemleri kova olarak daha önceden almadığım için nekadar fazla çıkacağını pek bilmediğimden tahmini birşey söyledim.

Tablet yemlerde fazla çıktığınıda yeni öğrenmiş oldum sayenizde.Dediğiniz gibi o derecede fazla çıkıyorsa benim kendime bile yem almamam gerekir :) Dediğiniz gibi fazla çıkıyorsa benim 5-6 aylık yemimi karşılar seviye bir fazlalık olur bu.Buda haksızsız olur diğer katılımcılar adına.

Tavsiye ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim , eğer olay o şekildeyse ben kötü olmak istemem hiçkimseyle :) En iyisi birkaç arkadaş toplanıp kendi aramızda yem almak sanırım. 

Teşekkür ederim konu kapatılabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

freeasabirdÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]4477,1[/B]
Kayıt: 15/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1397
freeasabirdÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2012 18:05
Konu sahibinin isteği üzerine başlık kilitlenmiştir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir