İzmir Aqua Club Scuba dalış etkinliği


Barış ERÇevrim Dışı

[B]5387,3[/B]
Kayıt: 26/09/2007
İl: Izmir
Mesaj: 2835
Barış ERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2008 02:50
Sevgili arkadaşlar,
İ.A.C. yaz gezimizi müteakiben, yeni bir aktivite ile tekrar karşınızdayız. Yaz sezonu süresince uygun zamanlarda yapmayı düşündüğümüz etkinliklere bir yenisini daha ekliyoruz. Bu kez dalış yapmaya gidiyoruz ve bu sefer daha fazla sayıda katılımla herkesi bekliyoruz.
 
Dalış yeri : Urla, Demircili Koyu
Dalış saati : Saat 10:00
Dalış tarihi : 13.Temmuz.2008 Pazar
Katılım ücreti : 20,oo YTL
Yemek : Gideceğimiz yerde yiyecek, içecek konusuyla alakalı birçok alternatif  bulunmaktadır. İsteyen istediği gibi hareket edebilir. İsterseniz, yiyeceğinizi yanınızda bile getirebilirsiniz. Bu konuda herkes özgür davranabilir.
Ulaşım : Şehir merkezine uzak olması göz önünde tutularak, gidiş geliş rahatlığı açısından, daha önceki gezimizde olduğu gibi araç kiralanması gündeme gelebilir. Aracınız varsa kendiniz de gelebilirsiniz. Yada ,aracı olan arkadaşlarla yakıt bedelini ortak karşılamak koşuluyla bir çözüm yolu da üretilebilir. Bu konu, gelecek talepler doğrultusunda değerlendirilecektir.
Dalış detayları : Sadece mayo ve havlunuzu alıp geleceksiniz. Tüm dalış ekipmanları (palet, gözlük, kıyafet, tüp vs.)firma tarafından sağlanacaktır. Katılım için sayı sınırlaması olmayacaktır. Kaç kişi gelmek istiyorsa gelebilir.
Dalış esnasında zıpkın ve benzeri şeyleri bulundurmak yasaktır. Bu konuda gelecek talepler kesinlikle reddedilecektir.
Dalış için 16 yaş sınırlaması vardır. 17 yaşından gün almamış kişiler dalışa katılamayacaklardır.
Dalış, 3 yıldız ve 2 yıldız sahibi uluslar arası eğitmenler eşliğinde yapılacaktır. Öncelikle katılımcılara malzemeler tanıtılacak ve kullanımı hakkında bilgi verilecektir. Sonra su altında neler yapılacağı ve olası, tehlike arz edecek konular hakkında bilgilendirme yapılacak ve ilgili kişiler tarafından ekipmanlar dalış için hazırlanacaktır.
Dalış 5 kişilik gruplar halinde yapılacak ve max.8-9 mt. derinlikle sınırlı tutulacaktır.
Bu dalış, “Su altı gezi dalışı” olacağı için, dalış sonrası herhangi bir sertifika yada bröve verilmesi söz konusu değildir. Dalış, ortalama 45 dakika ile 1 saat arası bir zamanla sınırlı kalacaktır. (Daha doğrusu doğru nefes kullanımı ile alakalı bir durum. Bu belirlenen süre, daha önce de olabilir, daha uzun da olabilir. Buna, ekipte bulunan eğitmenler karar verecektir.)
Bir önceki organizasyonda yaşanan sıkıntıların tekerrür etmemesi için, önceden belirlenecek bir tarihte katılım ücretleri toplanacaktır. Katılım ücretini, belirtilen tarihe kadar ödemeyen kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.   

Bu organizasyon, sitemiz üyesi ve bize bu dalışı yaptıracak ekipte yer alan sevgili kardeşimiz Atacan Çakır’ın ön ayak olması ile gerçekleştirilecektir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Barış ERÇevrim Dışı

[B]5387,3[/B]
Kayıt: 26/09/2007
İl: Izmir
Mesaj: 2835
Barış ERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 17:21
Arkadaşlar gezimize katılmak için illaki İzmir Aqua Club üyesi olmak şart değil.Katılabilecek herkesi bekliyoruz.Scuba yapmakta şart değil.Denizin tadını çıkarmak isteyen,bizlerle tanışmak isteyen herkes katılabilir.Zaten bu yüzden konuyu burada da açtım.

Gezi için Konak vapur iskelesi Karataş yönündeki otoparktan minibüsler kalkacaktır.Dönüştede aynı noktaya bırakacaktır.Gidiş geliş kişi başı 10 ytl ulaşım ücreti var.


Demircili koyunun uydu fotoğraflarını ekliyorum.
Bu koyda hiç dalga olmaz.Ne kadar sert eserse essin rüzgar, koyun açıklarında dalgalanma biter.Çok güzel bir koy olduğunu fotoğraftan da anlayabilirsiniz.



coolkiller2008-07-04 17:23:18

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Barış ERÇevrim Dışı

[B]5387,3[/B]
Kayıt: 26/09/2007
İl: Izmir
Mesaj: 2835
Barış ERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2008 10:41
Arkadaşlar katılacak olanlar var ise saat 3 e kadar bize bildirmeleri gerekiyor.Zira dalış federasyonu ve jandarmaya scubaya katılacak arkadşların isimlerini geçiyoruz.Gezimiz ve dalış ile ilgili ayrıntılı fotoğrafları bu başlık altında paylaşacağız.

Bu arada su altı dalışı için federasyondan lisanslı bir su altı fotoğrafçısı ile anlaştık.

Arzu eden su altında çekim yaptırabilecek.Su altı fotoğrafları için 1 cd(poz sınırı yok) 5 ytl, su altı video çekimi için 1 cd 10 ytl olarak fiyattada anlaştık.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir