Japon Balığı


Berke112Çevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 24/09/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 551
Berke112Çevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 18:43
[QUOTE=Juntossomosmas][QUOTE=Berke112][QUOTE=Juntossomosmas][QUOTE=MeteKayacan]Sadece onerı arıyorum hangı balıklar yasar dıye acaba bıldıgınız vr mı ?[/QUOTE]
[QUOTE=ErenTmz]Akvaryum yeterince canlı var bence :) daha fazla canlı eklemesi yapmayın. japonla yaşıyabilecek tüm canlıları almışsınız. [/QUOTE]
Neresini anlamadınız ? Diğer çöpçü, vatoz da istisna yani. Japon tek bakılması gereken bir balıktır. Fazla agresif türleriniz yoksa vatoz çöpçü eklenebilir.

Arkadaş hangi balıklar yaşar diye sormuş sizse yok demişsiniz. Oysa ki pengasus var.



[QUOTE=Karmaşık Çocuk]Pengasus  İle Yaşayabilir . [/QUOTE]

O hacimde ki akvaryuma bu canlıyı önermek ne kadar doğru sorabilirmiyim?

Arkadaşın ikinci sorusu sadece bilgi istiyorum demiş . Bu o akvaryuma koycak anlamına gelmez. Arkadaş ta doğru bir uslüple pengasusun japonlarla yaşayabileceğini söylemiş. Bu o hacimde bakın anlamına gelmez




[QUOTE=MeteKayacan]Başka ???[/QUOTE]

Forum kuralları

2-14 Başka cevap yazan yok mu? Daha bilgili biri yok mu? tarzı kendilerine cevap veren kullanıcıları kırıcı yazılar yazılmamalıdır. Gelen cevap tatmin edici değilse nedenini uygun bir dille açıklayabilir, daha fazla kullanıcının tartışmaya katılmasını sağlayabilirsiniz.
[/QUOTE]

Arkadaşa da zaten cevap vermemişsiniz. Verenleri de yargılamışsınız başka öneri istemek onun en doğal hakkı.
[/QUOTE]
En doğal hakkı tabi ben buna bir şey diyemem ama kuralda dediği gibi cevaplardan tatmin olunmadıysa uygun bir dille açıklanır. Dikkatli okuyun!
Verilen cevapları yargılarım okursanız anlarsınız, 2 buçuk metre olan bir canlıyı 120-130 cm lik bir alana kapatmak ve büyünce akvaryumculara verilip hayvana mal yerine koyarak hareket edecek bile bir alan olmadan ürün gibi orda bekleyip alınmayıp ölmesine göz yumuyorsanız siz yargılamayın Yargılayanlara laf etmeyin. 
[/QUOTE]

Arkadaşın sorusuna siz o hacimde japonla başka ablık beslenmeyeceğini söylemişsiniz. Arkadata anlamış fakat bilgi istemiş.

Balık uyum tablosuna bakarsanız köpek balığı ile japon balıklarının aynı ortamda yaşayabileceğini görürsünüz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CanTopalÇevrim Dışı

Kayıt: 21/09/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 812
CanTopalÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2014 03:58
[QUOTE=egouard][QUOTE=NEW BETTAMAN][QUOTE=ErenTmz]

[QUOTE=Karmaşık Çocuk]Pengasus  İle Yaşayabilir . [/QUOTE]

O hacimde ki akvaryuma bu canlıyı önermek ne kadar doğru sorabilirmiyim?


 nedenini uygun bir dille açıklayabilir, daha fazla kullanıcının tartışmaya katılmasını sağlayabilirsiniz.
[/QUOTE]

Ben sadece uyumlu olduklarını söyledim gidip öyle bir hacimdeki akvaryuma bunu alın gibi birşey demedim hangi türler ile yaşar japon diye sorusuna cevap verdim sadece[/QUOTE]


Bir köpek balığı ile japon balığımı uyumlu.Lutfen yanlış bilgilendirmeyelim.Araştırmadan eminolmadan yorum yapmayalım.Bir kere PENGASUS akvaryum balığı değildir.2.50 metre buyuyen bir balığın yanına 10 cm japon koyarsanız çerez gibi yer :)

Mesaj yazarken Dikkatli olalım.
[/QUOTE]

Emre kardeşim pengasus ile bir japon uyumludur araştırıp öğrenebilirsiniz düz mantık ile hareket etmeyin lütfen. Ayrıca bir pengasus'un aldığı en büyük boy 1.50 metredir ve akvaryum balığı değildir bunu çok iyi bilen birisiyim sadece yaşayabileceğini söyledim bu iki canlının. Tabi 2.50 metre bir balığın yanına 10 cm japon koymak hangi akla hizmet olabilir ? Bunuda bir düşünseniz iyi olur.


Mesaj yazarken ARAŞTIRARAK yazalım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir