Japon Balığım Durgun


aryahanÇevrim Dışı

Kayıt: 28/08/2018
İl: Denizli
Mesaj: 24
aryahanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2024 03:54
Merhaba, 45 lt.lik akvaryumumda 2 japon balığım var, şelale filtre kullanıyorum. Türleri teleskop ve tül kuyruk. Teleskop balığım 6, tül kuyruk da 4 senedir benimle.

3 ay önce tül kuyruk balığımın çenesini açamadığını ve yemek yemediğini fark ettim. Çenesini nazikçe oynattıktan sonra düzeldi fakat yemek yemeyi sürdürmedi fakat hala yasiyor az da olsa yiyor sanırım. 3 ay boyunca şehir dışında olduğum için gözlem yapamadım ancak döndüğümde tül kuyruk balığımın sürekli olarak dip kısımda yüzdüğünü ve normalden hızlı nefes aldığını fark ettim. Hafif zayıflamış gibi görünüyordu. Akvaryuma 3 ay önce anubias bitkisi eklemiştim ve su kalitesini etkilemiş olabilir mi diye düşündüm. Ayrıca bitki için sıvı gübre de eklemiştim, bu da soruna neden olmuş olabilir mi? Az önce sarımsak verdim bir forumda okuyup onu da yemedi. Balığın yüzme şekli normal, pulları parlak, solungaçları şişkin değil ve kuyruk erimesi gözlemlemedim.

Kamerayı görünce hareketlendi hemen ama numara yapıyor. Gerçekten hep uyuyor gibi akvaryumun dibinde.[VID]https://youtu.be/hGEpNrFD3ss?si=Z1xjROnZ5wfZHMpB[/VID][EDIT]aryahan,2024-04-08 03:58:38[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir