Japonda Durgunluk


GodSpeedÇevrim Dışı

Kayıt: 14/06/2009
Mesaj: 52
GodSpeedÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2009 11:53
[QUOTE=rheme]Berkay bey ; yapmanız gerekeni dün yazmıştım balığınızda dış parazit yok ,iç parazit olma ihtimali var iç parazitin en büyük belirtisi karnın içeri çökmesi aşırı zayıflık dipte durma ve yem isteksizliğidir.Tüm bu belirtiler balığınızda mevcuttur.Yapmanız gereken balığı ayırıp iç parazit ilacı kullanmaktır bu sırada bol hava vermeyi ihmal etmeyin.

Tedavi için Sera baktopur direct bu hastalığa kesin çözümlerden biri. 50 litreye bir tablet şeklinde uygulamalısın.İlacı 3 gün boyunca kullan bu sırada daha az yem atmalısın.3.günün sonunda %50 dip çekimi yap balık yine ayrı yerde dursun.İyileşme olursa 3 gün sonra tanka alırsın.İyileşme olmazsa ilaç tedavisine devam edersin.Geçmiş olsun. [/QUOTE]
 
Volkan bey balığı 2 litrelik kaba aldım.Bir adet sera baktopur aldım 2 lt. kaba baya bi damlattım banyo yaptırıyorum şu an balığı.Bu arada kuyruklarının karasında şefaf uzuntular uluştu ama kuyruk parçalanamsı değil kuyruklarına şefaf bişeyler tuutnmuş gibi ince ince.Anüs çevresindede şeffafımsı bişeyler var.Heralde yüzgeçlerine ve anüsüne dış parazit yapışmışSikkin Sera baktopur banyoasu yaptırıyorum şu an umarım iyi gelir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

rhemeÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/02/2006
İl: Edirne
Mesaj: 5261
rhemeÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2009 12:46
 Umarım sonuç alabilirsiniz.Kolay gelsin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir