Jebao WP 40


TarikKucukÇevrim Dışı

Kayıt: 28/03/2013
İl: Izmir
Mesaj: 19
TarikKucukÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2013 20:15
Dalga efekti veren, dur kalklarla akvaryumda gerçek bir salınım üreten dalga motorları her tuzlu su akvaristinin en arzuladığı dalga motorudur. Bildiğiniz gibi bu ürün grubundaki Vortech ve Tunzenin bu işi yapan dalga motorları çok pahalı ve bir çok kişinin de bunları alma imkanı düşük. Bu tür motorların çıkışından neredeyse 4 yıl geçmesine rağmen bir çok hobici için alınabilir seviyeye ne yazık ki indiğini söylememiz çok zor.

Çok uzun olmayan bir süre önce dış internet sitelerinde ve akvaryum bloglarında dikkatler ucuz bir ekipmana çekildi, ekipmanlarını ülkemizde de bildiğimiz özellikle ekonomik alınabilir kalitedeki dış filtreleri ile bildiğimiz Jebao firması piyasaya bu ihtiyacı karşılayan ekonomik, doğru akımla çalışan, kontrol birimli bir dalga motoru çıkardı:

Ürünün adı JEBO WP40, Tunzenin dalga motorlarına benzer bir yapısı olan bir dalga motoru, birkaç moddan oluşan bir kontrol ünitesine sahip.

Ürün bir çok yabancı akvaristin beğenisini kazanmış, tabi ki bazı malzeme kalitesi problemlerinin olduğundan da bahsediyorlar ama fiyatı gerçekten de muadillerine göre çok ucuz ve bu durumundan dolayı çok cazip bir tercih olduğundan bahsediyorlar.

Ürün sadece parakende veya toptan olarak fish-street online alışveriş sitesinden satılıyor. Fiyatı 85 $ olarak gözüküyor, toplu alımlarda fiyat 62 $ kadar düşüyor. Jebao WP-40 13000L Wave Maker(Jebo).



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir