Kaç Adet Yem Atmalıyım?


aykutayhanÇevrim Dışı

Kayıt: 16/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 93
aykutayhanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 18:49
Bende japon balığı besliyorum japon balıklarına ne kadar yem verseniz de mideleri olmadığı için doymamış gibi davranır hareketli balıklardır sürekli kumu karıştırır bu aç olduğundan değil yapısından kaynaklanır. Balıklarınızın durgunlu yem adedi ile alakalı değildir,yeteri derecede sağlığını güçlendirici vitamin ve besin değerlerini alamamasından kaynaklanıyor olabilir buda fazla yemlemeyle giderilebilcek bir durum değildir. Su şartları akvaryumun boyutuda durgunluğa sebep olabilir. 

siz sabah akşam balığınızın iki gözü büyüklüğünde yem atın ayrıca haftada 2-3 gün bezelye haşlayıp verin birde kurutulmuş tatlı su karidesleri oluyor ufak haftada 2-3 gunde ara öğün olarak ondan verin suyun temizliğine dikkat edin balıklarınız çok sağlıklı olacaktır. Hem renkleri daha canlı duracaktır hem ıskelet yapıları kuvvetlendığı için daha hareketli ve hızlı olacaklardır. .
şimdiden kolay gelsin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

omaricin06Çevrim Dışı

Kayıt: 06/12/2015
İl: Ankara
Mesaj: 90
omaricin06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2015 15:43
Arkadaşlar yeme bağlı yemin küçük olur çok atarsın büyük olur az atarsın normalde 5-6 cm bir Japon balığına 1,5 japon yemi yeterlidir

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir