Kanaryam Tavuk Gibi Yumurtluyor (yeni Yumurtalar)


jotkarÇevrim Dışı

Kayıt: 29/07/2012
İl: Edirne
Mesaj: 99
jotkarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2016 19:41
Yiğit Bey yavruların son durumu nedir acaba? Arada konuyu güncelleyebilirseniz sevinirim. Ayrica tohum karışımının tarifini verebilir misiniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

crunchÇevrim Dışı

Kayıt: 23/05/2009
İl: Ankara
Mesaj: 236
crunchÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2017 09:41
[QUOTE=jotkar]Yiğit Bey yavruların son durumu nedir acaba? Arada konuyu güncelleyebilirseniz sevinirim. Ayrica tohum karışımının tarifini verebilir misiniz?[/QUOTE]

Foruma uzun süredir girmiyordum ancak cevaplıyorum. Hocam anneyi kaybettim. Tamamen kendi yumurta hırsından dolayı kaybettim. Beslenmesinden, yer değişikliğine kadar ne yaptıysam yumurtlamasını engelleyemedim.

Yavrulardan tepeli olan 1 tanesini birine verdim. Diğer tepeli dişi olanı dedeme verdim. Kalan iki kuş bendeler hala. Dişi olanı nisan mayıs ayında saka ile çiftleştireceğim.

Kuşlarımın tümüne çedene, nijer, keten, deve dikeni, çekirdek içi, sarı darı, chia tohumu, aspura vs. vs. karar ölçülerinde mutlaka önlerinde oluyor. Şunu vermeyin bunu vermeyin diyenleri çok dinlemiyorum. Kuşlarımın tüylerini gören ne yaptığımı hep sorar. Ayrıca haftada bir yumurta, haftada bir iki defa yeşillik veya meyve veriyorum. Sularına elma sirkesi ve karar ölçüde B vitamini takviyesi yapıyorum. Kuşlarda yağlanma yok. Tüm kuşlar haftada bir iki defa kafes dışındalar.[EDIT]crunch,2017-09-11 09:42:49[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir