Kargo !


Akvaryum145Çevrim Dışı

Kayıt: 03/12/2012
İl: Bursa
Mesaj: 43
Akvaryum145Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 23:59
Arkadaslar internetten alısveris güvenlimidir ? 
gelen kargo bozuk çıkarsa ne yapıcaz ? 
kargo gelmesse ne yapıcaz ? 
kargo evde kimse yokken gelirse ne yapıcaz ? 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kupeliiiÇevrim Dışı

Kayıt: 04/03/2012
İl: Edirne
Mesaj: 100
kupeliiiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 00:03
İnternetten alışveriş güvenli mi --- siteye bağlı 


gelen kargo bozuk çıkarsa --- siteye mail atarak sorunu bildirin ama tekrar kargo parasını sizin vermeniz gerek


kargo gelmezse --- kargonuz gelir gelmezse siteye mail atın ve hangi kargoya verdiklerini öğrenip kargo şubesini arayıp sormanız yeterlidir


kargo evde yokken gelirse --- eğerki evde yokken gelirse kargo şubede 3 gün durur ve sonra tekrar kargoyu gönderen kişiye geri gider ama siz evde yoksanız evin kapısına kağıt yapıştırırlar kargonuz gelmiştir 3 gün içinde şubemizden alınız diye bir yazı

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mrlion83Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/11/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 495
mrlion83Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 00:08
Zamanında bir kargo firmasında çalışmıştım. ordan kalan tecrübelerimi paylaşayım. öncelikle şunu belirtmek isterim kargoyu getiren kuryeler, gelen kargoyu kontrol etmenize pek müsaade etmezler. vakitlerinin olmadığı, açılan kargonun iadesinin olmadığı gibi türlü bahaneleri vardır. burda önemli olan sizin ısrarınızdır. yani kargo görevlisi kargoyu kontrol etmenize izin vermezse ısrar edin. ve kesinlikle kargoyu kontrol etmenize müsade etmezse o kargoyu teslim almayın, alışveriş yaptığınız firmayı telefonla arayıp bilgi verin. sonuçta bozuk olan bir mal için evraka imza attığınız anda o malı sağlam almışsınız diye kabul edilir.
genelde internetten alışveriş güvenilirdir. tabiki belli başlı sağlam firmalar için geçerlidir. akrgo geldi ama evde yoktunuz ne olacak? eğerki alışveriş yaptığınız siteye adres bilgilerinin yanında cep numarasıda vermişseniz kargo firması tarafından cep telefonunuzdan aranırsınız. kargonuzun geldiği şubeden gidip elden teslim alırsınız. takribi kargonun şubedeb bekleme süresi 2-3 gündür. artı olarak zaten alışveriş yaptığınız firmadan kargo takip numarası talep ederek kargonuzun durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Oğuz42Çevrim Dışı

Kayıt: 29/08/2010
İl: Mus
Mesaj: 175
Oğuz42Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 00:45
İnternetten alışveriş çok geniş bir kavram.Güvenli olan yerler de var,paranızı aldıktan sonra gönderim yapmayıp 2-3 hafta sonra paranızı zar zor aldıklarınız da.Gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde siz onay vermedikçe para karşı tarafa verilmediği için güvenli.Alışveriş yapmadan önce kesinlikle site hakkında arama yapın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir