Karides akvaryumunda hangi değerler önemlidir?


tropikal_aşkÇevrim Dışı

Kayıt: 17/02/2011
İl: Yozgat
Mesaj: 116
tropikal_aşkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2013 23:17
Alacağım diyen adamı nasılsa alacak iyi olanı öneriyim demekmi doğru olan yapma Allah aşkına ortada gereksiz bir harcamadan bahsediyoruz kurduğum cümlelere dikkat et ben bahsedilen türler için ve söylediğim şartlarda test kitine gerek yok dedim bulunduğun bölgenin su şartlarını aylık analizlerden takip edebilirsin dedim lafları çarpıtma ve sadece muhalefet olunabilecek yerleri çekip çıkarma cümlelerimden !

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BatuaydinÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/11/2008
İl: Ankara
Mesaj: 5944
BatuaydinÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2013 00:32
[QUOTE=tropikal_aşk]Alacağım diyen adamı nasılsa alacak iyi olanı öneriyim demekmi doğru olan yapma Allah aşkına ortada gereksiz bir harcamadan bahsediyoruz kurduğum cümlelere dikkat et ben bahsedilen türler için ve söylediğim şartlarda test kitine gerek yok dedim bulunduğun bölgenin su şartlarını aylık analizlerden takip edebilirsin dedim lafları çarpıtma ve sadece muhalefet olunabilecek yerleri çekip çıkarma cümlelerimden ! [/QUOTE]

Sular idaresinde staj yapmış biri olarak kontrol istemediğiniz sürece belli başlı yerlerden örnek alınır kontrol edilir. Sizin caddenizdeki su ile evinizdeki su çok fark eder, insan bünyesi bu farkı çok rahat tolore eder ama karides bunu tolore edemez. Canlılar için yapılan harcama gereksiz olamaz. Konuşmayı baştan bir daha okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. İyi geceler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir