Karides & Cüce Vatoz


yhackupÇevrim Dışı

Kayıt: 05/03/2020
İl: Sakarya
Mesaj: 312
yhackupÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2020 08:10
Merhabalar,

yeni bitkili bir akvarymumum var ışık ve co2 beslemeli, lepistes ve vatoz gayet iyi takılıyorlardı, cüce vatozum aldığımdan beri aşırı utangaçtı benim yaklaştığımı görsün yeterki öyle bir hızla kaçar ki akvaryum yanına gittiğimde nerede olduğunu zor bulurdum.

Dün mavi karides aldım 2 adet , alıştıra alıştıra ekledim suya, ilk önce biri saklandı otların arasına biri ayakları havaya dikti öldü dedim. yarım saat sonra baktım öldüğü yerde yok ikisi de bitkilerin üzerine çıkmış geziyor.

ancak vatoz hareketsiz beni görüyor umursamıyor öylece duruyor küsmüş gibi hiç normal değil. ve bu sabah karidesin birini gerçekten ölmüş sanırım sırt üstü yatıyor.

Filtre sürekli çalışıyor , 100w ısıtıcı var sıcaklık 24'te ışıklandırması yeterli , nerede yanlış yapmış olabilirim , içerisinde lepistesler var onlar deli gibi dolanıyor su değişimini de hiç aksatmam.

Edit :
Ölü olan karides değilmiş , kabuk değiştirmiş yerdeki kabukmuş [:D] bir hindistan cevizi kabuğum vardı birisi onun içine girmiş karanlığa ama diğerini bulamadım [:?]

buradaki mesajı okuyuca taşlar oturdu yerine,

https://www.akvaryum.com/Forum/mesaja_git.asp?PID=1567291[EDIT]yhackup,2020-04-17 08:25:37[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir