Kas yapımı


dexter54Çevrim Dışı

Kayıt: 23/05/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 678
dexter54Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 11:25
Beslenmeyle kastım çok yemek yemek değil yapılan çalışma sonundu gedekli ihtiyacı alınması ister doğal yolla istersen suplementlerle ama ilk şart doğru antreman ve doağ yolla beslenmek yapacağınız işi doğru planlama

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MaLaVi01Çevrim Dışı

Kayıt: 04/11/2010
Mesaj: 166
MaLaVi01Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 17:30
Bende o planlamayı sordum ama cevap veren olmadı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

RainbowÇevrim Dışı

Kayıt: 05/08/2010
İl: Karabük
Mesaj: 437
RainbowÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 23:42
Kardeşim ilk önce sabah kahvaltıda çay içiyorsan bırakacaksın. Çay yerine sıkılmış meyve suları ya da süt içeceksin. Sadece kahvaltı için değil bütün günler için. Sonra eğer basketbol veya futbol tarzı vücudu yoracak spor yapacaksan mutlaka spora başlamadan önce karbonhidrat alacaksın. Makarna pilav vb. şeylerle bunu kapatırsın. Spordan sonra ise kasların çalıştığı için proteinli yiyeceklerden yemelisin. Haşlanmış yumurta, yağsız süt vb. Akşam yemeğinde karbonhidratlardan kaçacaksın yoksa yağ yapar. Baklagil, sebze, meyve tarzı şeyler yersen akşam kilo alımını durdurursun. Yok kilo alacam derseniz yüklenin makarna, pilava. Bu arada çoğu kişinin yanlış bildiği et yağ yapar gibi bir düşünceye kapılmayın. Kırmızı et protein deposudur sporlardan sonra yiyebilirsiniz. Bu programa uyarsanız inan ki ağırlık kaldırmana gerek kalmadan vücudun kendiliğinden toplanır. Fit vücutlu gözükürsün. Kolay gelsin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TheMuRoÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/12/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 587
TheMuRoÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2011 20:30


Gerçekten vücut geliştirme ile ilgili bilgin olduğuna emin misin?

Kardeşim senin yaşın daha çok küçük. Zaten sen istesende spor hocaları seni spor salonuna almazlar yaşın tutmuyor diye. Vücut geliştirmede azami yaş 16-17 dir. Bunun altına inildiğinde herhangi bir ağırlık altına yatıldığında kemik gelişimi durur. Sonra boyun küçük kalır. Hem vücut geliştirme sporu zannettiğiniz kadar kolay bir spor değildir. Siz ağırlık arttıkdıkça sürekli vücudunuz daha fazla protein ve daha fazla karbonhdrat isteyecektir. Bunun içinde mutlaka ek besinler veya protein tozlarından falan kullanmak gerekir.
Sonuç olarak benim tavsiyem kesinlikle yaşın 17 olmadan ayağını spor salonuna sokma.(vücut geliştirme salonu.)
[/QUOTE]

Merhaba :

Şuan zaten 17 yaşındayım,  antremanlara çıkmadan doktor kontrolünde aminoasit kullanıyorum,  ek besin olarak makarna pilav yiyorum ben halterci değilim kaldıramadığım yükün altına zaten girmiyorum ,  15-16-17-18 vücüdun en gelişmeye yatkın olduğu dönemdir ben arkadaşımıza  zaten spor sololuna yazıl diye bişey dediğimi hatırlamıyorum ? evde çalışmasını önerdim evde ip atlıyabilir boy sorunu için şınav mekik bunları yapabilir ben 13 yaşındayken bunları yapıyodum herhangi bir sorunum yok belki yaşım küçük haklısınız yanlış bilgi verdiysem affola..

TheMuRo2011-12-02 10:04:32

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sametcavusluÇevrim Dışı

Kayıt: 24/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 19
sametcavusluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 18:14
[QUOTE=TheMuRo]Merhaba :

Yüzme vücüdu en yavaş geliştiren sporlardandır lise çağında zaten gelişim evresinde oluyoruz ben vücüd geliştirmeye gidiyorum boyumun uzamasıyla hiç alakası olmadı omuz göğüs ve kollarının gelişmesini istiyorsan gitmeni tavsiye ediyorum fakat belirli bi süre çalışmadığın zaman kasların sönük kalıyor yani bunu devamlı yapmak gerekir. Evde günde 10 şınav çekererek başlıyabilirsin yeri geldiğin günde 20 tane şınav çekebilirsin ip atlamayı dene 5kg ağırlıklardan al istedikte sonra imkan çok.

[/QUOTE]

16 yaşımdan beri vucud geliştirme salonuna gidiyorum. Ama açıkcası düzenli olarak gitmeme ragmen sadece şekil itibariyle birşeyler kazandığıma inanıyorum. Keşke profesyonel basketi bırakmasaydım .Yüzme sporu yapsaydım dediğim zamanlar çok oldu. Ben çok pişman oldum fittnessa gitmeyi tercih ettiğime .Sen yapma profesyonel anlamda birkaç yıl yapabilirsen yüzme yada basketbolu çok iyi olur .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir