Kayalar


BURAKBASKANÇevrim Dışı

Kayıt: 05/04/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 738
BURAKBASKANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2013 16:47
[QUOTE=eyüp şenkal] bu kayaları istanbul anadolu yakasından veya internet ortamından nereden ve nasıl temin edebiliriz?[/QUOTE]
İstanbulda maltepeden kartala giderken (minibüs yolu) gülsuyu civarında Bp benzin istasyonun yanındaki peyzaj'cıdan temin edebilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

enginfrÇevrim Dışı

Kayıt: 23/12/2013
İl: Izmir
Mesaj: 91
enginfrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 23:08
yetkili pet garden gibi görünüyor ama ilgili kimse yok... ben mavi kayalardan istıyorum nasıl temın edebılırım 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Aura NympheÇevrim Dışı

Kayıt: 08/04/2014
Mesaj: 39
Aura NympheÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 01:35
Çok güzel kayalar var bunların hepsi mevcut mu sizde?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SeverinÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]10380,1[/B]
Kayıt: 15/09/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 284
SeverinÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2014 21:49
Merhaba Seiryu diye bilinen (sağ üstten aşağı doğru üçüncü) kayaları arıyorum artık yurt dışına çıkacak birine sipariş verecektim getirsin diye ama konu başlığını gördüm. Tüm aramalarıma rağmen Avrupa yakasında bu taşı satan petshop malesef bulamadım. Bu kayalar getirilip satıldıysa kime satıldı? O kadar bitkili tasarımı görüyoruz bu forumda fakat sizin bu seiryu kayalarından hiç göremedik malesef, bir dağıtım sorunu var sanıyorum. Zira petshopların fiyatı nedeniyle bu kaya türünü tercih etmeyebiliyor oluşu da sanırım iyi bir tahmin olacak. Zaten talepte yok diyeceklerdir, kimsenin Türkiye'de ki bir petshop'a gidip abi seiryu var mı dediğini bile sanmıyorum çünkü herkes getirilmesi imkansız gözü ile bakıyordur. Burada da bitkili forumlarında herkes, eminim yabancı forumlara bakıp iç geçiriyordur. Sizinde tanıtımlarda gözlemleyeceğiniz üzere iyi bir tasarımda sorulan ilk soru kayaları nereden buldunuz oluyor ve uluslararası yarışmalarda en çok bu kaya türünün kullanıldığı da aşikar.
Zaten Ada'nın aşağıdaki satış sayfasından da göreceğiniz üzere talep/fiyat endeksi belli 4.5 kilosu 40 dolara satılıyor.

http://www.adana-usa.com/index.php?main_page=product_info&products_id=4

Bu seiryu kayalarının satış noktalarını, dağıtımı yapılan yerlerin listesini paylaşmanız ricadır. Ya da belirli talep olmuyor ise merkezi bazı noktalara (bir avrupa bir anadolu olmak üzere) deneme dağıtımını yapmanız ve buradan duyurmanız. Bu şekilde ilgi göreceğinden emin olabilirsiniz.




Severin2014-08-01 21:55:52

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir