Kayıtsız Kuşaksız Tank


ChesÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,192491[/C]
Kayıt: 28/12/2016
İl: Bursa
Mesaj: 2005
ChesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2018 13:12
[QUOTE=selahaddinn]
Araplarla dalga geçeriz ye adamın tuvalet musluğu altından diye
Adamda para var altından musluk yapmış.
Sizde de para var kendinize göre
15mm yaparak çok gerekli bir iş yapmış sınız.
Emin olun buradaki her akvaryum sever parası olsa en kaliteli malzeme lerden akvaryum alır,ama herkes 10mm yeterliyken 15 mm yapmaz bu işi kendim için yapıyorum ve istersem oda duvarını boydan boya kaplayacak akvaryumu 4 bir fiyatına en sağlam şekilde yaparım ve bunu karşılayacak bütçem var fakat gerek yok.
Büyük akvaryuma bakmak zor geliyor belki yeterince zengin değilim akvaryuma bakacak paralı işçi bulsam o zaman boydan boya yapabilirdim.
İhtiyaç lar imkanlardan doğar.
[/QUOTE]

Söylediklerinizi defalarca okudum ama bir anlam çıkaramadım. Derdinizin ne olduğunu da anlamış değilim. Uygun fiyata mal etmeniz ya da paralı işçi tutamayacak durumda olmanız da umrumda değil. Konu sahibi bir soru sormuş bende tavsiyede bulunmuşum. Kesinlikle şu kadar kalınlıkta olmalı diye bir ibarede de bulunmamışım!!!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

selahaddinnÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/09/2016
İl: Diyarbakir
Mesaj: 985
selahaddinnÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2018 17:49
[QUOTE=Ches]

Söylediklerinizi defalarca okudum ama bir anlam çıkaramadım. Derdinizin ne olduğunu da anlamış değilim. Uygun fiyata mal etmeniz ya da paralı işçi tutamayacak durumda olmanız da umrumda değil. Konu sahibi bir soru sormuş bende tavsiyede bulunmuşum. Kesinlikle şu kadar kalınlıkta olmalı diye bir ibarede de bulunmamışım!!! [/QUOTE]
Derdim yok 15 mm renin çok gereksiz olduğu. Çok farklı şekilde anlattım okadar.Çünkü bu gün 15 olan böyle giderse 20 ye çıkacak boş yere milleti kıllandırmaya gerek yok 8 mm cam 45 cm yükseklik için yeter ve artar.
Bunu konuda bu kadar inatlaşmasam adamın biri dur bende 15 den yapayım diyecek gereksiz masrafa gerek yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir