Kayseri'de bir aile ortamı-1-


aslan_kralÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/07/2012
İl: Kayseri
Mesaj: 1411
aslan_kralÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 08:18
         Evet haftalık olarak yaptığım değerlendirmelere bir yenisini daha eklemek isterim. Uzun zamandır yapmak isteyipte yapamadığım bir hayalin ilk adımını attım diyebilirim sizlere. Evimde 4 akvaryum olmasına rağmen büyük bir canlı doğuran tankı kurma hayalim vardı. Çünkü özellikle kılıç balıkları 80 litreden daha büyük bir akvaryumu hakediyorlardı. Ev alınca bir odanın hobihane olarak bana tahsis edilme sözünü almıştım hanımdan lakin 250 bin lirayı bir araya getirmek öyle kolay bir iş değildi uzun vadeli bir işti. 
          Aklıma güzel bir fikir geldi eğer tutarsa hayallerime kavuşabilirdim. Kayserimizin güzide akvaryumcularından Şen akvaryum sahibi Şuayip abinin eşi Sultan abla eşimi ikna edebilirdi bu konuda. Şimdi tek iş eşimi Şen akvaryuma götürmekti. Akşam zar zor ikna ettiğim eşimi ve 4,5 yaşındaki oğlumu Şen akvaryuma götürdüm. Önce akvaryumlara baktık sonra Sultan abla faktörü devreye girdi tabii. Bizi içeride çok güzel bir şekilde ağırladılar. Şuayip abi akvaryumun teknik özellikleri konusunda sump sistemi konusunda bizlere brifing verirken Sultan abla samimi tavırlarıyla ve tesadüf eseri bizim hanımın hemşehrisi çıkması hasebiyle damardan girişler yapmıştı bile. İçim kıpır kıpırdı, gayet samimi bir ortam da saatlerimizi geçirdik farkına bile varmadan. Sohbet sohbeti kovaladı oğlum Refikle de Sultan ablanın oğlu ilgilendi sağolsun.
         Sultan ablanın bir kere alınıyor almışken en iyisini alın sözü etkili oldu eşimde ve en iyisini almaya ikna oldu. Öncelikle hayallerime kavuşmak için ilk adımın atılmasına vesile olan Sultan ablaya samimi tavırları ve sıcakkanlılığından ötürü teşekkür ediyorum. Şuayip abi de sorduğumuz her soruyu içtenlikle cevapladı. Yakışıklı oğulları da Refikle öyle güzel oynadı ki Refik ilk defa bir akvaryumcudan çıkarken bir daha gelelim buraya dedi. 8 de eşimin deyişiyle bir bakalım akvaryumlara diye girdiğimiz Şen akvaryumdan saat 10:30 da zor ayrıldık. Daha doğrusu ayrılmak istemedik. 450 LİTRELİK AKVARYUM siparişi verdim sumplu sistem sadece canlı doğuran besleyeceğim . Pazarlık mı inanın onları hiç zorlamak istemedim adettendir diye şöyle bir pazarlık attık. Onların samimi tavırları bizimle ilgilenişleri paradan çok daha değerliydi bizim için.
         TEŞEKKÜRLER ŞEN AKVARYUM...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ELDESÇevrim Dışı

Kayıt: 14/07/2012
İl: Balikesir
Mesaj: 625
ELDESÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 09:02
Hocam tebrik ederim herkezin hayalidir oyle bir oda ama gerceklestirebilen insanlar hayalden otesine goturuyor iste...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

axiboymasÇevrim Dışı

Kayıt: 12/01/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 642
axiboymasÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 09:21
Benim annemi on tane kadın akvaryumcu hemde hemşeri olsun size bana miras kalacak sıfır daireyi veriyim :DDDD

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir