kendi aramızda bile anlaşamamak


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2010 18:33
[QUOTE=YÜKSEL AYDEMİR]Bazı arkadaşlarımıza iyilik yaramıyor sanırım satacağın zaman fiyatı makul tutuyorsun o zamanda sorguya çekiliyorsun balık hastamı dandikmi vs normal fiyat yazıyorsun neden pahalı oluyor bir türlü orta yolu bulamadık,yani anlayacağınız yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu.Birde sizden ucuz yollu alıp aradan kısa bir süre geçtikten sonra üzerine kar koyup pahalıya satan fırsatçılarda var aramızda bunları nasıl ayıklayacağız aramızdan onuda sorgulamak lazım diye düşünüyorum.Ayrıca yukarıda arkadaşlarımızın yazdıkları gibi türünün güzel örneği olan her balığı besleyebilirim FO-F1-F2 veya F bilmemkaç olması hiç önemli değil benim için yeterki besleyeceğim tür benim gönlüme girsin benim gönlümdeki yeri önemli olan gerisi teferruat benim için.[/QUOTE]
 
 
Aynen abi.Ucuza verince satılmaz,fiyatı artık bedava denecek seviyeye çekersin bu sefer senden alıp aynı gün 3 katına ilan koyarlar.Siz bunları yaşarken aynı balığı başkası 3 katına satar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hcelikÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/08/2010
İl: Ankara
Mesaj: 291
hcelikÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2010 18:33
İlginçtir ilanlar kısmında bir ilanınız varsa olmadık tekliflerle karşılaşıyorsunuz. Bende yavru alıp büyütmek için elimdeki leleupi ve yunusumu ücretsiz vermek için ilan verdim. Ama olmadık teklifler geldi. Utanmasalar evlerine götürmemi isteyeceklerdi. Forumda bazı arkadaşlarımız galiba ilanlar kısmını yanlış algılıyor. Oraya ilan veren hobicileri aciz, parasız pulsuz biri gibi görüyor galiba. Oradan gelecek 3 5 kuruş hiç bir hobiciyi ihya etmez. Maksat bu hobiyi cebinden en az para çıkararak sürdürebilmek. Muhtaç olunduğundan değil. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir