kılıç kuruk lepistes


shimendiferÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 02/08/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 814
shimendiferÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 09:39
Herşeye takılmayın. Bence soruyu soran almıştır cevabını. Bu arada sanırım  rekorda kırılmış dünyanın en büyük lepistesi : 15 cm :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aslan_kralÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/07/2012
İl: Kayseri
Mesaj: 1411
aslan_kralÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 10:05
      Sitemizin değerli yönetimine buradan tekrar seslenme ihtiyacı duyuyorum. Lütfen sesimi duyun. Sitede özellikle yaşı küçük kardeşlerimiz bilip bilmediği her konuda bence şöyle, sen en iyisi şunu yap, bunu dene gibi sözlerle insanları yanıltıyorlar. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bu kardeşlerimiz gençliklerinin de verdiği heyecanla her konuya mutlaka boş geçmesin mantığıyla yorum yazıyorlar. Ben 22 yıldır bu işin içerisinde olmasam bu kardeşimizin ürettiğini iddia ettiği 15 cm lik kılıç - lepistes kırmasına inanacağım. 
      Buradan her konuda fikir sahibi olan boş dolu her konuya yorum yazan, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kardeşlerimize sesleniyorum. Sukut altındır. Öğrenene kadar sabredin kimse sizi bilmiyor diye yargılamıyor burada. Sitede tecrübesiyle bilgi birikimini harmanlamış çok düzeyli arkadaşlarımız var onları takip edin ve birşeyler öğrenmeye çalışın. Aksi takdirde millet size uysa 15 cm lik lepistesinize de inanacak, ölen canlı doğuran dişilerinin karnından çıkarılan yumurtaların bir gün sonra bile kuluçka makinesiyle diriltildiğine de inanacak.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir