Kiril ve JBL Novo Stick


efedenizÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/09/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1489
efedenizÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 21:07

Astronotum için kuru kırmızı kiril aldım , daha önce gammarus verdiğim için alırken düşünmedim ama kiril'i bilen var mı bir sakıncası varmıdır , epey  pis  kokuyor Hasta

Birde JBL Novo Stick Ankarada nereden temin edebilirim ?
 
Saygılar
efedeniz2009-11-19 21:57:48

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GökçenÇevrim Dışı

Kayıt: 06/11/2009
İl: Usak
Mesaj: 24
GökçenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2009 01:03
Krill,karoten yönünden zengin,okyanuslarda yaşayan ve planktonlarla beslenen bir çeşit küçük karides türüdür.Mavi balinaların da severek tükettikleri bir besin kaynağıdır.Kokusuna gelince,sonuçta kurutulmuş karides oluyor aldığınız şey ve bu koku normal.Kendim de sıkça kullanıyorum ve çok faydasını gördüm(renklenme ve gelişim açısından) Zararı olduğu söylenemez,rahatlıkla kullanabilirsiniz.Bu arada aldığınız yemin markası nedir?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

timbasÇevrim Dışı

Kayıt: 18/05/2009
İl: Izmir
Mesaj: 108
timbasÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2009 13:15
Ben Astronotlarıma;

Sabah     : JBL Novosticks-M
Öğlen      : NLS Thera+A Jumbo Fish Formula(kesinlikle tercihimdir).
Akşam     : Tetra Cichlid Sticks
Haftada 1-2 Aim Shirmp-e(kurutulmuş karides)

olarak veriyorum. NLS yemlerini şiddetle tavsiye ederim. Alın ve 10 gün boyunca sadece NLS yemiyle yemleme yapın başka yem kullanmayın. Demek istediğimi anlıyacaksınız. Renklerde ve gelişmede gözle görülür mükemmel bir sonuç veriyor. Dana yüreğidir, tavuktur, çiğ balıktır, canlı yemdir, bence kesinlikle uzak durun. Böyle içerikli sağlıklı yemler varken, çiğ etlere ne gerek var. Bu tür canlı yem ve çiğ etler, balığın çabuk büyümesine ancak yağlanıp büyümesini sağlar. İlerde yağlı çok tombul ve üreme sonuçları negative olan astronotlarınız olacaktır. Bu tür kuru yemlerde balığınızın alabileceği bütün vitaminler, minareller kısacası bütün besinler mevcut. Ve balıklarınız ilerde güzel görünüme güzel renklere sahip olacaktır. Seçim sizin yinede.
SAYGILAR...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir