KİTAP KAMPANYASINA DESTEK..


donutÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/12/2006
İl: Ankara
Mesaj: 3135
donutÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 18:07
ARKADAŞLAR,samsunda öğretmenlik yapan nişanlımın öğrencileri için düzenlediği kitap kampanyası için en büyük destekçim siz olabilirsiniz..
   Aşağıda linkini vereceğim facebook etkinliğinde ayrıntıları görebilirsiniz..Bu kampanya kapsamında ŞU ÇILGIN TÜRKLER adlı meşhur kitaptan yüksek sayıda gerekmekte..Umarım sizlerde destekçi olursunuz..
   Okuduğu kitabı veya alıp hediye edeceği kitabı gönderecek arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
   0507 762 63 64
 
 etkinliğin ayrıntılarını bulabileceğiniz link
 
 
29 Ekim in yaklaşması sebebiyle edebiyat öğretmeni öğrencilerine bu tarihte hangi milli bayramın olduğunu sorar. Lise çağındaki genç arkadaşlarımızın bayramın ismi ve tarihi konusunda ne cevap verdiklerini merak ediyorsanız işte onlardan bazıları:

- 29 Ekim 1919 Atatürk ü Anma Gençlik Bayramı

- 29 Ekim 1920 Cumhuriyet Bayramı 

-19 Mayıs 1919 Cumhuriyet Bayramı

İşte tam da bu nedenle bir kampanya düzenleyelim dedi o edebiyat öğretmeni. 29 Ekim in hangi bayram olduğunu ve o günlere nasıl gelindiğini - en azından Mondros Ateşkes Antlaşması ndan İkinci İnönü Muharebesine kadar geçen dönemi anlatan Şu Çılgın Türkler kitabını hediye ederek o gençlerin zihinlerinde bir ışık yakalım istedi.

Amacımız şimdi bu yazıyı okuyan herkesin kitaplığında bulunan Şu Çılgın Türkler kitabını bize gönderilmek üzere bir köşeye koyması eğer kitabı yoksa ve yine de destek vermek istiyorsa hemen gidip bir tane edinmesi ;))

Biz de sizin gönderdiğiniz kitapları gençlere ulaştıracak ve bu 29 Ekim i daha farklı kılacağız.Kitabı okuyan öğrenciler arasında yapılacak şiir ve kompozisyon yarışmalarında başarılı olan öğrencilere Turgut Özakman imzalı* bir Şu Çılgın Türkler kitabı hediye edilecektir.:))

Kargo şirketlerinin bu tarz kampanyalarla ilgili ücretlendirmesi öğrenildikten sonra yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Şimdiden teşekkürler

* Henüz kendisiyle iletişime geçilmemiştir ama bizi kıracağını düşünmemekteyiz. :))

( Konuyla ilgili öneri ve eleştirilere açığız.:)) 

Bu etkinliği arkadaşlarınızla paylaşırsanız daha çok öğrenciye kitap ulaştırmamıza yardımcı olursunuz. Unutmayın lütfen!!!
donut2011-10-11 18:08:52

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BeratÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/11/2009
İl: Ankara
Mesaj: 509
BeratÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 20:02
Abi elimde Fyodor Dostoyevski'den Beyaz Geceler ile Suç ve Ceza var. Bir ara buluştuğumuzda unutmazsam onlarıda getiriyim. ßeRaT2011-10-14 20:03:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir