Konulara Resim İkonunun Eklenmesi İsteği


xhadesxÇevrim Dışı

Kayıt: 16/10/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 413
xhadesxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2007 13:24

     Yine ben ve yine kendimce bir istekte bulunmak istiyorum. İlanlarda birşey ararken konuya düzgün açıklaycı bilgiler yazılamıyor. Mesala bir çok arkadaşımız "Kafalı yunus yavrusu" demiş ilanlarında. Açıyorum kafalı olan yavrulara bakmak için 3cm boyu olan yavrular çıkıyor. Yazılması gereken yada anlatılmak istenen ise kafalı olan anne+bananın yavrularının satışta olması. O zaman konunu başlığı şöyle yazılmalı, "Kafalı Yunusların Yavruları". Bunlar değerli forum üyeleri tarafaından zamanla oturacaktır inşallah. Biraz daha açıklayıcı ve dikkatli olalım ilanlarda ve konularda. Hepsini tek tek hata var butonundan yönrtime bildirip yönetimi zor durumda bırakmak demektir. Herşeyi yönetimden beklemeyelim. İlanı gelişi güzel açamak yerine kelimeleri özenle seçip en kısa yoldan anlatmak istediğimizi açıklayalım. Mesala örnek olarak bir arkadaşımız kapak yapımı hakkında bilgi istiyor yada akvaryum yapımı hakkında, konu başlığına yazmış "Kapak Yapımı" yada "Akvaryum Yapımı" aslında yardım istiyor nasıl yapıldığı hakkında bilgi istiyor. Şu şekilde yazılabilir, "Kapak Yapımı Hakkında Bilgi" bunun gibi konu başlıklarına dikkatli ve özenli başlıklar açalım. Hem istenilen cevaplar daha seri gelsin hemde gereksiz konu trafiği olmasın.

Bir diğer konu ise ilanların yada konuların resim yada fotoğraflarının olup olmaması. Tabiki kimse fotoğraf koymaya mecbur değil yada imkanı olmayabilir, ama ilan verilen 100ytl 200ytl yada daha fazla bedeli olan bir canlı yada malzemenin fotoğrafını alıcı mutlaka görmek ister. Benim burda bahsettiğim şeylerde deyinmek istediğim konu ise konuların yanına bir fotoğraf yada resim iconu eklenebilirmi acaba. Fotoğrafı olan konu başlıklarının yanına küçük bir fotğraf ikonu konulabilir. Hatta bu ikona basıldığında direk foroğraflar açılabilir. Çok zor olmasa gerek. Benimki kendimce bir yorum ve istek. Yapılır yada yapılılamıyabilir. Ama herşey sitemizin kullanım kolaylığı için daha hızlı fakit geçirebilmek içindir. Saygılarımla.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

balık123Çevrim Dışı

Kayıt: 29/05/2007
İl: Giresun
Mesaj: 129
balık123Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2007 15:06
Katılıyorum. balık1232007-09-22 15:06:30

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

spaltÇevrim Dışı

Kayıt: 05/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1075
spaltÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2007 15:25
İlk konu forum düzeni açısından zaruri. Biz elimizden geldiğince gerekli düzenlemeleri ve uyarıları yapıyoruz. Ancvak yeni üyelerin alışması biraz zaman alabiliyor.
 
İkinci konu daha önce tartışılmıştı. Refet Bey bu ikonların sistemi yavaşlatacağını, bu sebeple yapmak istemediğini belirtmişti. Belki teknik altyapımız ve teknoloji artık buna izin verir. Olsa iyi olur tabi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

xhadesxÇevrim Dışı

Kayıt: 16/10/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 413
xhadesxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2007 11:46
Teşekkür ederim açıklamalarınız için. Saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir