Küçük şehirde hobiciliğin gözü kör olsun!


RivayetÇevrim Dışı

Kayıt: 04/08/2008
İl: Ankara
Mesaj: 99
RivayetÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2009 18:53
[QUOTE=mmoner]
 İnternetten satış yapan güvenli sitelerden aradığınız herşeyi uygun fiyata bulabilirsiniz. Artık küçük büyük şehir kalmadı, herşey kargo ile kapınızda, deneyin derim.
[/QUOTE]
 
Murat Bey internet konusunda haklısınız.
 
Ben yıllardır interneten alışveriş yaparım. Sadece akvaryum konusunda değil, müzik aletlerinden tutun da tiyatro biletine kadar her konuda internette satış yapan firmalardan faydalanırım. (Dış filtremi, gübrelerimi, bitkilerimi vs. internetten aldım.)
 
Ancak siz de takdir edersiniz ki bazı ürünler, doğası gereği, internetten alışveriş yapmaya uygun değiller. (Örneğin siz, kullandığınız akvaryumu bana satmak isteseniz, kargo şirketlerinin bir kısmı taşımaya yanaşmayacak, bir kısmının istediği para da aynı akvaryumdan bir tane daha alacak kadar çok tutacak. Hatta siz ilanınızda "nakliye bilgisi" kısmına "yerinden teslim" yazarak bu yolu zaten kapatmış olacaksınız. Ya da bir kökü ortalama 1 TL'den satılan herhangi bir akvaryum bitkisini küçük şehirde bulamıyorsanız internetten almak istersiniz ama 10 kök bitki için 10 TL de kargo ücreti ödersiniz. Hem iki kat fazla para ödemiş olursunuz, hem de bitkilerin sağlıklı olmama ya da yolda çürüme ihtimalleri var. Anlatabiliyor muyum?)
 
Yoksa internetten alışveriş yapma imkanı olmasaydı, emin olunuz bizim gibi küçük şehirlerde yaşayan hobiciler bu işi asla başaramazlardı.
 
Saygılar...
Sekopenta2009-03-08 18:59:19

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir