KURTARIN BALIKLARIMI!


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 10:50
Balıklar henüz yavru olduğu için sudaki değişikleri tolere edemiyo olabilir su değişimi sorunu çözecektir sanıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Gökhan GÖKÇEÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/08/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1012
Gökhan GÖKÇEÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 22:58
Arkadaşlar öncelikle yoğun ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. ancak görüyorum ki; açtığım konu bir bilgi yarıştırma platformuna dönüşmüş durumda. Sizden bilgi yarıştırmanızı değil derdime çare bulabilmenizi beklerdim. Herneyse uyarı ve tavsiyeleriniz benim için önemli ve dikkate alacağım. bir sorum olacak: sera nitrivec(nitrat düzenleyici),iç parazit ilacı ve su dengeleyici dezenfektan aldım bugün. Bunları nasıl kullanacağım konusunda tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum(özellikle su değiştirme ve miktar konusunda)?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

RadinantÇevrim Dışı

Kayıt: 30/05/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 3812
RadinantÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2008 23:08
[QUOTE=gokhangokce87]Arkadaşlar öncelikle yoğun ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. ancak görüyorum ki; açtığım konu bir bilgi yarıştırma platformuna dönüşmüş durumda. Sizden bilgi yarıştırmanızı değil derdime çare bulabilmenizi beklerdim. Herneyse uyarı ve tavsiyeleriniz benim için önemli ve dikkate alacağım. bir sorum olacak: sera nitrivec(nitrat düzenleyici),iç parazit ilacı ve su dengeleyici dezenfektan aldım bugün. Bunları nasıl kullanacağım konusunda tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum(özellikle su değiştirme ve miktar konusunda)? [/QUOTE]
 
Bilgi yarıştırma platforumu olan yeri gösterirmisiniz ? Balıklarımı kurtarın demişsiniz , insanlar fikirlerini yazmışlar , yol göstermişler sizde karşılık olarak  Sizden bilgi yarıştırmanızı değil derdime çare bulabilmenizi beklerdim. demişsiniz.Bana kalırsa bilgi yarıştırmaktan ziyade herkez size yardımcı olmaya çalışmış.
 
Rahatsız olduğunuz mesajlar varsa bu şekilde buradan değil , ilgili mesajın altındaki "Hata Var" butonundan bize ulaşabilirsiniz.
 
Saygılar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

astra05Çevrim Dışı

Kayıt: 11/10/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 37
astra05Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 13:38
[QUOTE=gokhangokce87]Teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım ama ilaç kullanma konusunda kararsızım. Başka fikri olanlar lütfen paylaşsınlar. [/QUOTE] Ilac konusunda sera costa med f dezenfekte ilaci ni kullanmanizi onreririm diger ilaclarin aksine akvaryumunuzda bir sorun olmasa bile su degisimlerinde su orani kadar kullanabileceginiz bir ilac akvaryumunuzun sagligi icin onemli bir ilac.Saygilar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir