kurtlanan kırmızı et yada ciğer canlı yem olarak k


OBYKYLDZÇevrim Dışı

Kayıt: 11/07/2010
İl: Tokat
Mesaj: 14
OBYKYLDZÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 23:58

Arkadaşlar bir kavanoz içerisinde kırmızı et, yada küçük bir parça ciğer kurtlanmaya bırakılsa, bu kurtçuklar balıklara canlı yem olarak kullanılabilir mi? Bilinen bir zararı var mıdır?

Herkese teşekkür ederim...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sersericÇevrim Dışı

Kayıt: 26/05/2009
İl: Çorum
Mesaj: 82
sersericÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 00:01
Bence forumdaki yemler bölümünden bakarak uygun kurt üretimi tekniklerini inceleyebililrsiniz. Zira kavanozda kurtlanmaya bırakılan etin nasıl bir bakteri oluşturacağı belli olmaz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OBYKYLDZÇevrim Dışı

Kayıt: 11/07/2010
İl: Tokat
Mesaj: 14
OBYKYLDZÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 23:17
Kurt üretim teknikleri oldukça zahmetli, artı benim bulunduğum yerde temin edemediğim kurt kültürü vs gerekiyor, internetten getirtmeye kalksam kargosu vs derken astarı yüzünü geçiyor.
Bu yöntem basit, ucuz, zahmetsiz, ama bir o kadarda riskli...
Benim merak ettiğim deneyen var mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gurkoooÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 02/04/2011
İl: Izmir
Mesaj: 958
gurkoooÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2011 01:12
Bende merak ediyorum

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir