Kuşcuoğlu akvaryum.


NY753Çevrim Dışı

Kayıt: 18/12/2009
İl: Kocaeli
Mesaj: 379
NY753Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2011 19:41
[QUOTE=sinan_1989]

Gebzede bulunan kuşçu oğlu akvaryumdan dün 8 tane balık aldım ve sabaha kadar hepsi ölmüş sınir küpüne döndüm ilk defa oradan balık aldım birdaha da almam 5 kuruş fazla verip başka yerden alırım Gebzedeki hobici arkadaşlara duyrulur.

[/QUOTE]



 haluk abi peşinci 50 senelik esnaf alda ne alırsan al, gebze de diğerlerine göre mantıklı olarak bu işi yapan nur akvaryum var gökhan abi stadın orada ,sorarsan her konusunda yardımcı olur ve de okyanus petshop Sinan var üst tarafta arkadasımdır kendısı. ve de hiç bir müşteriye alakasız hiçbir  balığı  satmaya çalıştıklarını görmedim,pasaj içindeki cengiz abi pahalı satar ama balıkları güzeldır,durakların altındakı gökhan abinin eskı dukkanı ; orasıda pahalı satıyor güzel koloniler görüyorum bazen ama ne tutturursam dıye bakıyor işe,başak4 un oradakı malawi ağırlıklı bılındık turler ust taraftakı aspetshop 1,2 kere gittim orda da tanganyıka goremedım frontoza harıc.gebze de tanganyıka ve malawiyi bilen ;okyanus sinan, çarşıda pasaj içindeki cengiz ile stad yanındakı gökhan abilerdir,tabi ben alışverişimi sinan dan yapıyorum arkadasımdır iyi amerikan türleri getirirde ben ilgilenmiyorum.aldıkları yerlerde onemlıdır diye düşünüyorum ben de .
 Haluk abiden aldığım balıkları bende yaşatamadım yavru ikola, red phoneix bitki ve yem dışında oraya gidilmez.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BLUEAQUAÇevrim Dışı

Kayıt: 22/05/2010
İl: Kocaeli
Mesaj: 21
BLUEAQUAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2011 20:23
SİNAN BEY ÖNCELİKLE SİZİ ANLIYORUM AMA BEN 7 SENEDİR ORDAN ALIŞ VERİŞ YAPIYORUM HATAYI SİZDE ARAYIN FİLTRENİZ  VARMI ? SUYUNUZ DİNLENDİMİ ? ISISI SABİTMİ ? BU AKVARYUMCUDA KABAHT OLMADIGINI GÖSTERİYOR ÇÜNKİ DÜN AKŞAM ALMIŞSINIZ AMA SABAH ÖLMÜŞ DİYORSUNUZ NE ZAMANDIR BESLİYORSUNUZ BU BAHSETİKLERİNİZ BİRAZDA TECRÜBEYE BAGLI BALIK ALIRKEN NELER DİKKAT EDİLİR GENELLİKLE HIZLI HAREKET ETMESİNE BAKARIZ FORMLARDA BİRAZ DÖNÜP DOLAŞIN BENCE BALIK BESLEMEYİ BİLMİYORSUNUZ SAYGILARR

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir