L397


to be continuedÇevrim Dışı

Kayıt: 31/08/2012
İl: Kocaeli
Mesaj: 32
to be continuedÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2016 09:33
Merhaba Arkadaşlar sizlerle l serisinin pek görülmemiş türleriyle ilgili paylaşım yapacağım.
Not:Yazılar yurt dışı sitesinden alıntı olduğundan çevirileri biraz zayıf kusura bakmayın..
Bilimsel ad Panaqolus sp. (L397)
Ortak Ad (lar) L397
Telaffuz pan ack oh luss
Etimoloji Panaqolus: inelegantly yerli terimi türetilen Panaque ve bu cins daha küçük bir boyutu algılar bir formda formüle edilebilir.
Bir sonraki bölüme geçin Türler Bilgileri
Sexing Cinsinin tüm üyeleri gibi, erkekler üreme mevsiminde uzun interopercular odontodes büyür. Erkekler gözle görülür dorsuma boyunca odontodes (vücudun arka) yanı sıra gelişir. Olgun kadın büyük, yuvarlak, şişmiş papilla olacak oysa Erkekler, küçük sivri genital papilla gelişir. Ayrıca, hamile kadın pektoral ve erkeklere göre, yukarıdan bakıldığında pelvik yüzgeçler arasında belirgin oranda geniş ceset var.
Bir sonraki bölüme geçin Habitat Bilgi
Dağılım Alenquer. Yakınlarındaki Aşağı Amazon, Amazon, Aşağı Amazon (orada bulunan diğer türler bulmak için bu alanlarda tıklayın)
Bir harita üzerinde göster (Türlerin dağılımının / hide map göstermek için harita-simgesini tıklatın)
Bir sonraki bölüme geçin Yetiştiriciliği Bilgiler
Besleme Bu cins ahşap üzerine beslenir ve tercihen ahşap birkaç çeşit üzerinde kafa yormak için birkaç adet, olmalıdır. Kenara ahşap, esas olarak vejetaryen diyetin bu tür yosun gofret ve taze sebze, gibi kabak (kabak) olarak ve patates ya da tatlı patates (patates) olarak yumrular olarak hazırlanan gıda tavsiye edilir.
Mobilya Kaya yığınları isteğe bağlıdır ve ahşap düğümler bir zorunluluk vardır. Bitkiler hayati olmayan ve nibbled veya imha edilecek.
Önerilen Tankmates Huzurlu toplum balık türlerinin çoğuyla çalışır. Conspecifics doğru biraz toprak, ama boşluk gizleme yeterince verilmiş olabilir, bir grup uygun bir boyut akvaryumda tutulabilir - kabaca balık başına 30 x 30cm alanı gerektiren.
Yetiştirme Dişiler çapı 6 mm çapında, 25 ila 40 yumurta yumurtlarlar. Erkekler yumurta ve yavru bakımı. Yaklaşık 7 gün sonra yumurta çuval tüketilir. Yavru özellikle hassas değil, ancak üzerinde kafa yormak için yumuşak ahşap erişimi olmalıdır; yosun tabletleri ve yüksek proteinli yiyecek biraz ile birlikte bu onları hızla büyüyebilir ve çevresinde bir yıl sonra cinsel olgun olacak. Onlar seramik mağaralarda spawn, ancak bambu yapılmış mağaralar tercih gibi görünüyor, ama onlar bit mağaranın bu tür çiğnemek olacaktır olacaktır. Yumurtlama 26 ve 29 ° C arasındaki bir sıcaklıkta ve 200 400 uS / cm (150-300ppm TDS civarında) arasında bir iletkenlik gerçekleşir. Tiraj iyi ama güçlü olmak gerekiyor.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/133850/7.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/133850/1.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/133850/2.jpg[/IMG]

Teşekkür Edenler: [T]130443,Catfish[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir