Leleupiler neden böyle bir iş yaptılar:(
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007  22:24
Arkadaşlar ben çözemedim belki siz biliyorsunuzdur cevabı, dün karnı dolu olan 1e 2dişi leleupi aldım.hakan16'adlı kardeşimden  bugün 16.00 gibi yumurta aldım baktığımda dişi de erkekte ordaydıydı heralde koruyolar sandım bir baktım yumurtalar azalıyo yiyorlar kayaya yumurtlamışlar kayayı köşe dayadım akvaryumun giremiyolar.Girseler yiyecekler dişi başında beklio gezip duruyor.Acaba neden yumurtaları yediler kayayı açsam yerlermi cevaplarsanız mutlu olurum. 200 yumurtadan 40 civarında yumurta kalmış.
 
 
 malawihastası 2007-08-27 09:29:39 

 
 
Akvaryum ölçüleri==>100*60*70
Filtre==>Dolphin c-1300
Balık sayısı==>3 Tane var onlarda 1e 2 dişi leleupilerim.
DEKOR==>Bol kayalıklı ve içinde 5 tane delikli küpler var.
Arkadaşlar sorularıma cevap verirseniz mutlu olurum.Kayanın köşesi açık kalmış son 40 yumtada da gitmiş.Şu anda 200 yumurtadan eser yok.




 4. veya 5. batım yavrusu olacaktı.
4. veya 5. batım yavrusu olacaktı.





 4. veya 5. batım yavrusu olacaktı.
4. veya 5. batım yavrusu olacaktı.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007  22:33
Sanırım   akvaryum   ve  su  değişiminden  kaynaklanıyor.  İlerleyen   günlerde   tekrar   yumurta  yapacaklardır.  Fazlada   rahatsız  etmeyin  derim  size  balıklar   akvaryumda   sevdikleri   yerleri  tutmalılar.  Bir  başka  seçenekte   çiftler   acemi  olduklarında  ilk  bir  kaç  parti  yumurtayıda  yedikleri  görülmüştür.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007  23:54
Sanırım balıklarınızın ilk yumurtlaması acemilik çekiyorlar.Ancak bu şekilde 2 yada 3 yumurtlamadan sonra düzelecektir.Yani yavru almaya balıyacaksınız.Şimdiden hayırlısı olsun.
 
 
 
 
 
 
saygılarımla....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir







