Lepistes Hakkında Erkekler Dişiyi Çok Kovalıyor


YusufsebÇevrim Dışı

Kayıt: 14/10/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 67
YusufsebÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2017 14:06
[QUOTE=Jumbokılıç]

ilk doğumu olduğu için karnı fazla gerilmeden rahat büyütmüş belli etmemiş, biz balığı dar görünce zamanı olduğunu düşündük, kusura bakmayasın bereketli olsun yüzün gülsün[:3]

bitki varsa korkma kanısarlar kısa sürede birbirlerini yemezler bebekleri, saklanacak biraz ağaç kütüğü dekoru gibi şeyler koy sklanırlar rahat büyürler, bırak artık kalsınlar akvaryumda, dibe çöken yemlerle beslenirler zaten 10 gün içinde yarım santimi geçerler ve korkmadan yüzeye çıkıp anneleriyle birlikte yeme gelirler. sıkıntı yok[:3]

ben yavruları hep tankta doğurturum alışırlar hep birlikte , asla yavruluğa almam, doğal ortamında büyümesi en keyiflisidir.

hayırlı olsun[:)][/QUOTE]
Teşşekkür ederim sanada sağlıklı ve bol yavrular dilerim 🙂🙂🤗🤗

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BLGHNÇevrim Dışı

Kayıt: 04/07/2016
İl: Aydin
Mesaj: 2191
BLGHNÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2017 14:35
Arkadaşım şöyle bir durumda oluyor : Dişinin karnındaki yumurtalar döllenirken hepsi aynı anda döllenmiyor. ilk seferde hepsi döllenseydi yavrular aynı olur sadece o erkeğe ait olurdu. Yumurtaların döllenmesi 2-3 gün sürer. Dişilerin karnında gelişen yumurtalar olgunlaştığında da dişi doğuma başlar. Doğum 1-2 gün azar azar da olabilir aynı gün içinde de olabilir tek seferde hepside olabilir. Sizinki doğuma başlamış devam ediyormuş demekki. Bir daha ki sefere karın bölgesini net bir şekilde çekin bakalım tüp çıkmış mı çıkmamış mı daha garanti olsun.
Yavrularda hayırlı olsun ilk göz ağrısı oluyor onlar çok kıymetli oluyorlar [:)][:)]

Beğenenler: [T]189987,Yusufseb[/T]
Teşekkür Edenler: [T]189987,Yusufseb[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YusufsebÇevrim Dışı

Kayıt: 14/10/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 67
YusufsebÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2017 14:37
[QUOTE=BLGHN]Arkadaşım şöyle bir durumda oluyor : Dişinin karnındaki yumurtalar döllenirken hepsi aynı anda döllenmiyor. ilk seferde hepsi döllenseydi yavrular aynı olur sadece o erkeğe ait olurdu. Yumurtaların döllenmesi 2-3 gün sürer. Dişilerin karnında gelişen yumurtalar olgunlaştığında da dişi doğuma başlar. Doğum 1-2 gün azar azar da olabilir aynı gün içinde de olabilir tek seferde hepside olabilir. Sizinki doğuma başlamış devam ediyormuş demekki. Bir daha ki sefere karın bölgesini net bir şekilde çekin bakalım tüp çıkmış mı çıkmamış mı daha garanti olsun.
Yavrularda hayırlı olsun ilk göz ağrısı oluyor onlar çok kıymetli oluyorlar [:)][:)][/QUOTE]
Teşşekkür ederim ilk göz ağrım başka bir dişiden 9 tane ve çok büyüdüler ❤🤗[EDIT]Yusufseb,2017-02-24 14:38:19[/EDIT]

Beğenenler: [T]187281,BLGHN[/T]
Teşekkür Edenler: [T]187281,BLGHN[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir