Lepisteste kuyruk kısıklığı


tigger_agcÇevrim Dışı

Kayıt: 11/09/2012
İl: Ankara
Mesaj: 190
tigger_agcÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 21:14
Sizlere birşey danışmak istiyorum. Kendi yavrularım olan 5 adet micarif lepsiteslerim var şu an 3 aylık falanlar. Şükür hiç bir sorunları yok. Gayet hareketli ve güzel renkliler. Bunlardan 2 tanesi erkek.

Sorum ise şu. Boyları damızlık altı kadar olmasına rağmen erkeklerin kuyrukları çok kısık. Hani neredeyse dişilerle aynı kalınlıkta. Normal de aynı boyda satın aldığım moscowların kuyrukları maşallah yelpaze gibi. Ama benim yavrularımda o gösteriş yok. Bunun nedeni ne olabilir? 

Yavruluktan itibaren new life spectrum grow yemi ve seranın bitkisel pul yemi ile beslendiler. Form ve renklerinde hiç sıkıntı yok. Tek sorun kuyruklarının ufak olması.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ThEmre55Çevrim Dışı

Kayıt: 10/03/2012
İl: Kocaeli
Mesaj: 226
ThEmre55Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 03:56
Damızlıkların genlerinde olan çaprazlamadan daha değişik balıklar çıkması normaldir. %100 anne vaya babaya benzemesini beklememelisiniz. Bu biraz şans işi, bende canlı doğuran besliyorum sürekli yavru alıyorum ama  renkler cümbüş maşallahRenkli iri kuyruklu erkeklerde var renksiz küçük olanlar da ama ben onları oldukları gibi kabul ediyorum. Sağlıklı balıklar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir