Leulopi ciklet vs canlı doğuran
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010  16:47
Arkadaşlar abiler benim akvaryumcum leulopi cichlidi canlı doğuranlarla besleyebilirsin dedi arama motorunda aradım böle bir konuya denk gelmedim. Benim akvaryumum 235 litre bitkili canlı doğuran  akvaryumu. 
 
 
Maranon 2010-05-26 17:09:22 
Canlı doğuran akvaryumuna bitkili akvaryumda yaşayabilecek ve canlı doğuranlarla yaşayabilecek bir cichlid balığı türü varmı acaba?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010  17:29
Akvaryumcular hangi balıkların bir arada yaşamıyacağını senden benden daha iyi biliyorlar ama balık satmak içinde bunları söylemiyorlar.Cichlid ve canlı doğuran bir arda olmaz.Eğer akvaryuma cichlid koyarsanız balıklarınızı sabaha akvaryumda göremeyebilirsiniz Cichlidler dışında.Akvaryumunuz bitkili ise canlı doğurana devam edin.Düzeninizi kurmuşsunuza zaten.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010  17:42
Tüh buna üzüldüm ne güzel yaşar demişti ve sevinmiştim  peki canlı doğuranla olmasada  bitkili akvaryumda bitkileri yemeden yaşayabilecek bir cicihled varmı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010  17:50
Ağzına yavru alan üremesi zor olan beni zorlayacak bir balık türü istiyorum  ama akvaryumumun düzenini çok güzel tutum  çok güzel bitkili akvaryum oldu onu bozup cicihled yapmak pek akıl karı gelmiyor onun için bende bitkileri yemeyen  bir cicihled türü arıyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010  23:02
Size uygun cichlid türleri var.Keyhole,ramirezi(bakımı zor biraz) sajika,rainbow gibi..En zararsızı da keyhole.Lepisteslerle rahatlıkla bu balıkları bakabilirsiniz bol bitkili akvaryumda.
Fery 2010-05-26 23:03:59 
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir



