Malawi Türlerini Üretmek İçin Yeni Akvaryum


gonencerhobi1912Çevrim Dışı

Kayıt: 13/05/2024
İl: Izmir
Mesaj: 2
gonencerhobi1912Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2024 19:19
Herkese merhaba . Forumda yeniyim şuan için elimde karma cichlid akvaryumum var 100x50x50 ölçülerinde 1.5 senedir sorunsuz bir şekilde bakımlarını yaparak bu güne kadar kayıpsız bakabildim. Yeni bir tank oluşturmak istiyorum bütçem el verirse iki katlı alttan sumplı bir düşüncem var bunların içinde ahli, mavi imparator , ice man , borley ve sarı ve mavi prenses üretmek istiyorum hepsini bir olmasa bile niyetim bu yönde . Sizden fikir almak istememin sebebi uzun araştırmalar yaptım fakat daha iyi bilen bir hobici arkadaşlardan ve abilerden fikir almak benim için önemli daha önce böyle bir girişimde bulunanlar var ise artılarını eksilerini paylaşmalarını rica ederim dikkat etmem gereken hususlarda daha önceden karşı karşıya kalmış forumdaşlardan fikirlerini duymak isterim …. Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

egemencÇevrim Dışı

Kayıt: 09/12/2021
İl: Izmir
Mesaj: 136
egemencÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2024 06:31
[QUOTE=gonencerhobi1912]Herkese merhaba . Forumda yeniyim şuan için elimde karma cichlid akvaryumum var 100x50x50 ölçülerinde 1.5 senedir sorunsuz bir şekilde bakımlarını yaparak bu güne kadar kayıpsız bakabildim. Yeni bir tank oluşturmak istiyorum bütçem el verirse iki katlı alttan sumplı bir düşüncem var bunların içinde ahli, mavi imparator , ice man , borley ve sarı ve mavi prenses üretmek istiyorum hepsini bir olmasa bile niyetim bu yönde . Sizden fikir almak istememin sebebi uzun araştırmalar yaptım fakat daha iyi bilen bir hobici arkadaşlardan ve abilerden fikir almak benim için önemli daha önce böyle bir girişimde bulunanlar var ise artılarını eksilerini paylaşmalarını rica ederim dikkat etmem gereken hususlarda daha önceden karşı karşıya kalmış forumdaşlardan fikirlerini duymak isterim …. Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Selam,
Mavi ve sarı prenses her zaman trendler.İkisini veya tek tür olarak bakabilirsin.Kuluçka makinesi almayı unutma.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gonencerhobi1912Çevrim Dışı

Kayıt: 13/05/2024
İl: Izmir
Mesaj: 2
gonencerhobi1912Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2024 09:10
Teşekkür ederim .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

thundereblueÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/01/2012
İl: Bursa
Mesaj: 938
thundereblueÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2024 21:22
Hobi aynı zamanda üretim düşünüyorsanız en başta tek akvaryumda tek tür derim şu forumda paylaştığım paylaşmadığım bütün akvaryumlarımda tek tür baktım yavruya doydum.
Sump demişsiniz çift kuleli olmasını ve sump işini bilen birine yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim sonradan oluşacak pişmanlığın faydası yok cam bu bir kere kesildiği zaman işi bitiyor ağaç demir işi olsa hata olsa ne bileyim çivi çakılır kaynak yapılır yama yapılır eklenir, boyanır düzeltilir ama cam akvaryumda dönüş yok mutlaka bilen birine yaptırın. En önemlisi ev sizinse yeriniz müsaitse yapabildiğiniz kadar uzun yapın 150 cm den aşağısı olmaz derim akvaryum ne kadar uzun yavrular o kadar rahat boylanıyor erkekler rahat yer tutuyor ağzı dolu dişiler daha rahat oluyor strese girmiyorlar. Başka ne ekleriz düzenli su değişimi kesinlikle kaliteli yem ve kaliteli ısıtıcı ve sump malzemesi olmazsa olmaz derim.

[VID]https://www.youtube.com/watch?v=RLfEWowJNdk[/VID]

Beğenenler: [T]246086,gonencerhobi1912[/T]
Teşekkür Edenler: [T]246086,gonencerhobi1912[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir