Mavi Prenses


transalp90Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/03/2007
İl: Bursa
Mesaj: 355
transalp90Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2007 18:45
Şimdilik akvaryumunuz  uygun ama  büyüdüklerinde sizde akvaryumunuzu büyütmek  zorunda kalacaksınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

reisÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/02/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 12935
reisÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2007 18:54
[QUOTE=kralbosna][QUOTE=reis]Serkan bey;Balıklarınız çok sağlıklı görünüyorlar güle güle besleyin ama bence bu balıklar mavi prenses değil.Bana elongatus gibi geldiler.
 
Saygılar...
[/QUOTE]
 
Reis  balıkların  elongatus olduğuna  dair  ilk  yorumu sen yapmışsın.Senin  balıklar  hakkında ki  tecrübeni  biliyorum fakat  her  insan  yanılabilir.Bu  balıklar '' Doğu Yüksel Karakayanın'' balıkları.Doğu  beyin maviprenses ve  demosonileri duymayan yoktur.Doğu  bey  su ürünleri  fakültesi öğrencisi.Bu balıkları satarken  maviprenses  olarak  satmış.Bende  balıkların  maviprenses  olduğu görüşündeyim.Daha  kapsamlı  bilgiyi sizden  bekliyorum.Alıcının  içi  rahat  olması için balıkların  türüne  bir  karar  vermek  gerektiğini düşünüyorum.Saygılar.
[/QUOTE]
 
Emrah kardeşim;Ben dedimki balıklar bana elongatus gibi geldi ve hala bu düşüncedeyim.Balıkların biraz daha büyümelerini bekleyelim kesin fikir sahibi oluruz.
 
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

reisÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 04/02/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 12935
reisÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2007 19:07
[QUOTE=yüksel]Yorum yok sadece zaman.Balıgın suya oturmasını ve renklerini belli etmesını bekleyin!
Polimik cıkmasın diye hic bir soruya bile cevap vermiyorum.Ama benim birikimime saygı duyulmasından yanayım.Cok merak eden varsa bende daha 40 adet mevcut canlı sekilde akvaryumda görerek balıgın ne oldugunu tartısabiliriz.Ben bu balıkları fahis paralara satmadım hediye verdigim arkadaslar bile oldu cok komik rakamlara balık verdim ben ticari bir beklenti icinde olan biri degilim.Merak eden varsa bende resim cekip koyabilirim?Yanılanlar özür diliycekmi?
Herkesin balık bilgisine saygımız vardır ! Kimi lepistes bakar kimi moba ama burda hedef hayvana olan saygımızdır.Hayvanlarımıza olan saygımızı birbirimize en iyi biz gösteririz! Cünkü biz herkesten farklıyız canlıya saygı duymasını bilen insanlarız.Kimi kobalt blue der kimi mavi prenses benden saygı var.Burda yüksel karakaya kimdir ne is yapar!Balık bilgisi nedir hobicimidir üreticimidir ithalatcımıdır prof mudur ? Yoksa yalan yanlıs konusan bir paronayamıdır bana bir hafta süre verin 08.09,2007 tarihinde ne is yaparım hangi cifliklerde bulundum hangi yerlerde stajlarım var konulara hakimmiyim bunların hepsini resimli ve belgeli olarak yayınlıycam!Burda ben hic birseyin kisisel olmasından yana degilimdir.Ne Ugur beyin bana garezi vardır ne benim kendisine benim olması mümkün olamaz o bizden yas olarak cok üsttedir.Benim yasına ve bilgisine saygı duymamdan baska yapıcak biseyim yok.
[/QUOTE]
 
Yüksel bey;Saygı görmek için önce haketmek gerekir.Siz hangi saygıyı bekliyorsunuz benden,siz değilmiydiniz benim için 'o arkadaşın bildikleri hikayeden ibaret''diyen.Yazdıklarınızda bile aba altından sopa gösteriyorsunuz,benim adım UĞUR lakabım REİS ben kuru gürültüye pabuç bırakmam.
 
Sizin ne iş yaptığınız umurumda bile değil,siz daha 2 hafta önde açtığınız konuda yavru balıkları damızlık yunuslara yem yaptığınızı kendiniz söylemedinizmi?Bumudur beslediğiniz canlıya saygı?
 
Siz daha 2 hafta önce discus sağmakla ilgili yazılar yazmadınızmı?2 ay önce bana demedinizmi,''5 aylık mbunalardan yavru aldığınızı ispat edin,sizi balık literatürüne geçireyim''Yüksel bey;Siz daha ekmeğe agu derken ben balık üretiyordum,balık besliyordum.
 
Merak ediyorsanız buyrun gelin üretimhanemi gezin,bendede 160 tane damızlık altı mavi prenses ve 70 tanede elongatus var.Sayısını bilmediğim kadar damızlık balık ve sayamayacağım kadarda yavru ve damızlık altı balık var.Üstüne basa basada söylüyorum sizin gibi birinden öğreneceğim hiç bir şey yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Erdal HocaÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,10749[/C]
Kayıt: 01/05/2006
İl: Mugla
Mesaj: 5215
Erdal HocaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2007 19:23
Tartışma ortamı oluştuğundan konuyu kilitliyorum.
Saygılar.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir