Mekanın Cennet Olsun Ediz Bahtiyaroğlu


furkan8Çevrim Dışı

Kayıt: 09/03/2012
İl: Manisa
Mesaj: 583
furkan8Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 12:36
Türk futbolu, gece saatlerinde gelen bir haberle sarsıldı! Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, genç yaşta hayata gözlerini yumdu.


Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu 26 yaşında hayata veda etti.

Türk futbol ailesi Eskişehir'den gelen haberle yıkıldı. Dün saat 19.30’da EskişehirsporTesisleri’nde antrenmana çıkan Ediz Bahtiyaroğlu, daha sonra takım arkadaşı Hürriyet ile birlikte kaldığı Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak’taki tripleks evine gitti. Bahtiyaroğlu, kız arkadaşının da bulunduğu evde geceleyin aniden fenalaştı. Kız arkadaşı ile Eskişehirsporlu Hürriyet, ambulans çağırdı. Kısa sürede gelen 112 ambulansındaki sağlık ekibi Ediz’e müdahalede bulundu. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Ediz, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Savunma oyuncusunun vefatı şehirde kısa sürede duyuldu. Başta yöneticiler, teknik direktör Ersun Yanal, futbolcu arkadaşları ve taraftarlar olmak üzere birçok kişi Ediz'in Batıkent'teki evine akın etti.

Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Futbolcumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu bu gece geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz. Konuyla ilgili detaylı bilgiler gün içinde verilecektir" denildi.

Bosna Hersek asıllı oyuncu Bursaspor altyapısında yetişmiş, Ankaraspor, Keçiören, Ankaragücü ve Bucaspor formaları giymiş, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Eskişehirspor'a transfer olmuştu. Ediz 9 kez de U-21 Milli Takım forması giymiş ve 1 gol atmıştı.

Ediz Bahtiyaroğlu'nun bugün Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi.

Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

-Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz:

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, futbolcuları Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin, ''Maalesef çok değerli bir futbolcumuzu çok genç yaşta kaybettik, herkesin başı sağ olsun'' dedi.

Ediz Bahtiyaroğlu'nun Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine gelen Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok acı bir olay yaşadıklarını kaydetti. 

Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileyen Şahbaz, ''Şu an ailesini bekliyoruz. Bütün işlemler yapılıyor. Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleye göre, kalp krizi gibi gözüküyor. Ama tabii işlemler devam ediyor. Bugün saat 09.00 gibi herhalde her şey netleşmiş olur. Benim olaydan saat 01.30 gibi haberim oldu. Maalesef çok değerli bir futbolcumuzu çok genç yaşta kaybettik, herkesin başı sağ olsun'' dedi. 

Öte yandan, dün akşam saatlerinde takımıyla antrenmana çıkan Bosna-Hersek asıllı futbolcunun gece evinde rahatsızlanması üzerine evde bulunan kız arkadaşının, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istediği öğrenildi. Bunun üzerine eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı incelemede, genç futbolcunun hayatını kaybettiğini belirledi. 

Bu arada Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenazesi, polisin olay yerindeki incelemesini tamamlamasının ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

-TFF, başsağlığı mesajı yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, ''Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, Eskişehirspor'a ve futbol camiasına başsağlığı dileriz'' denildi.


NECATİ ATEŞ, EDİZ’İN FORMASINI GİYMİŞTİ
Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer edilen Necati Ateş de antrenman öncesinde Ediz'in 2 numaralı formasını giyerek basın toplantısına katılmış ardından da tesislerde taraftarları selamlamıştı. Necati Ateş'in de Ediz'in ölümüne çok üzüldüğü kaydedildi.

Ediz, ölmeden birkaç saat önce Twitter'dan yeni takım arkadaşı Necati Ateş'e takılmıştı. Necati'nin törende Ediz'in formasını giymesi üzerine genç oyuncu Twitter hesabında "Abi formamda gözün var galiba:)))" yazmıştı.

kaynak: maçkolik

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir