midas ve flower hornlarım resimleri ekledim


ThaedrialÇevrim Dışı

Kayıt: 01/01/2009
İl: Eskisehir
Mesaj: 13
ThaedrialÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 21:51
O kesinlikle midas bende de midas ve flower horn var ve aman derim!sakın midası o akvaryuma sokma ya midası yada flower ı sec benim seçimim flower oldu akvaryumunu 400 lt ye cıkartıosun ama flower dinlemez benim akvaryumumuda 2 hafta flower midas ı dövdü 2. haftanın sonunuda bi gariplik oldu midasa flower a saldırmaya basladı ve üst yüzgeci yırtıldı şimdi gecmesini bekliyorum midas ı çıkardım!SAKIN İKİSİNİ AYNI AKVARYUMDA TUTMAYIN!ben bu konuda kötü bi tecrübe yaşadım flower hornunum üst yüzgeci saçak saçak oldu midas da ağır hasarlar var ayrıca FH min boyu 20 cm midas ın 17 kesinlikle tutma!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

baris.aydinÇevrim Dışı

Kayıt: 02/11/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 1563
baris.aydinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2009 17:37
Balık bana Red Devil'i anımsattı. Mozambik olması için ağızda ki çıkıntının ağız sonuna kadar olması gerekiyor. Yani sadece ön taraf değil tüm ağız silikonlu dudak gibi olmalı.
Papağan kırması konusunda ise, balığın fiziksel olarak papağana benzeyen bir yerini göremedim.
Ve eğer bu balık Red Devil ise gerçekten, o zaman Flowern Horn'la oldukça renkli zaman geçireceklerdir emin olun. Her ikiside Amerikan cichlidlarında en sert türler arasındalar. Tıpkı donanmanın Amiral gemileri gibi.
Lakin 400 litre de az bir litraj değil. 500 Litrede karma Amerikan besleyip yavru alan arkadaşlar oldu. Ama tabi onların ki oldu diye sizinki de olacak diye birşey yok. Fakat dekora dikkat edilirse belki uzun bir süre besleyebilirsiniz. Ama birgün, ayrılmanız gerekebilir..
baris.aydin2009-01-27 17:41:54

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir