Mod olmak hakkında....


CenKÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/11/2005
İl: Kocaeli
Mesaj: 1769
CenKÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2006 21:53

Arkadaşlar bazı arkadaşların mod. olmaya çok özendiğini görüyoruz.Arkadaşlar mod. kolay bir iş zannetmeyiniz.Her gün kaç saat online olup ta en ufak ayrıntıları inceleyeceksiniz.Özellikle öğrenci arkadaşlarım.Tabiki hepimizin en büyük hobisi akvaryum ama derslerimizi lütfen ihmal etmeyelim.. Sonuçta geleceğimiz daha önemli.. O kadar saat interneti açıpta gezmek kolay değil.5-6 bazen 8 saat belki.. Hangi birine zaman ayıracaksınız?

Bu arada mod arkadaşlar gerçekten ALLAH size sabır ve kuvvet versin.

Saygılar...

Görüşlerinizi bekliyorum

 

 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

erkonoidÇevrim Dışı

Kayıt: 12/03/2005
İl: Izmir
Mesaj: 703
erkonoidÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2006 22:02

Cenk Bey,

Kendi adıma anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.Gerçekten bu kadar yoğun bir ilgi olan forumumuzda her konuya yetişmek ve tüm üyeleri memnun etmek çok zor.Harcayabildiğimiz maksimum zamanı forumda harcamaya çalışıyoruz.Yine de karşılaşılan ufak tefek aksaklıklarda da sizlerin anlayışına sığınıyoruz.Artı hepinizden bu konularda destek bekliyoruz.

İşin ağlama kısmı bir tarafa yine de üyelerimiz arasında bu sorumluluğu almaya talip bu kadar çok gönüllü olması bence çok sevindirici.Bu durum,üyelerimizin foruma ne denli sahip çıktığını gösteriyor.

Herkese teşekkürler...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2006 23:40

Merhaba Cenk;

Biz burda mod. değil, bilgi edinmeye çalışıyoruz.Atalarımız ''Ne kadar biliyorsan o kadar anlat''demiştir.Bilginin sınırı yoktur.Mod.lar bence görevlerini yapıyor.Bence gerekli değil.Bu ilerde  sorun olcağını sanmıyorum.Çünkü mod.lar hepsi çok yetenkli...

Saygılar,


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir