Moderatörlerin düzenlemeleri hakkında...


perhapsÇevrim Dışı

Kayıt: 20/09/2006
İl: Trabzon
Mesaj: 245
perhapsÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2007 16:23

Merhabalar...

http://www.akvaryum.com/forum/forum_posts.asp?TID=78972& PN=1&get=last#512400 linkine yazdığım bir mesaj herhangi bir gerekçe gösterilmeden silinmiş. Yaklaşık 4 yıldır üye sayısı bu forumun neredeyse iki katı olan bir forumun moderatörü ve teknik yapıdan bağımsız, vizyon-misyon belirlemeye yönelik oluşturulmuş yönetim kurulunun da bir üyesiyim. İnsanın ne kadar vaktini alır, nasıl nankördür, aslında iyi niyetle yaptığınız bir hareket nasıl yanlış anlaşılabilir, bunları da çok iyi bilirim. Ancak herhangi bir gerekçe gösterilmeden -dolayısıyla çok gerekli bile olsa tamamen keyfi olarak nitelendirilebilecek- mesaj silinmesini anlamam. Biz çoluk çocuk değiliz. Bir hobiyi daha ileri düzeye taşımak için bilgi paylaşımı amacıyla burada vakit geçiriyoruz. Eğer forum kurallarına aykırı bir durum varsa mesajda gerekçesini göstererek gerekli düzenlemeyi yaparsınız, olur biter. Ya da siler, en azından ÖM ile gerekçesini belirtirsiniz, ki uygulama yapıcı olur, aynı hata tekrarlanmaz.

perhaps2007-3-12 16:26:40

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EchoeÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/10/2005
İl: Bursa
Mesaj: 1829
EchoeÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2007 17:38

Forum kuralı 23;

Forumumuz oldukça aktif olduğu için her mesajını sildiğimiz, düzenlediğimiz, üyeliğini askıya aldığımız veya sildiğimiz kullanıcıya açıklama yapma vaktimiz olmamakta. Bu durumda kullanıcının yapması gereken şey forum kurallarını tekrar okuyarak neyi yanlış yaptığını bulmasıdır. Bulamaması durumunda yöneticilerden bilgi isteyebilir.

İlgili mesajınız;

@reis, paranoya mıdır bilmem ama ben de ne zaman bir 61 görsem hep aynı şeyi düşünürüm :) Bir İstanbul ziyaretimde balık ihtiyacımı sizden karşılamak isterim.

 

Konuyla alakalı olmayan, sohbete yönelik mesajları temizliyoruz. Bu uygulama gün içerisinde sürekli oluyor. ÖM ile sorsaydınız da size bu bilgileri aktarabilirdim.

Üst sağ köşede "yönetime mesaj" butonu var; bu gibi sıkıntılarımız için orayı kullanabiliriz.

Saygılar,

Echoe2007-3-12 18:5:24

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir