M.s Balık Kuluçkası


LACOOOSÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 88
LACOOOSÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2020 15:58
KULUÇKADA MANTARA SON
M.S BALIK KULUÇKASI
WHATSAAP:05323714058
13 Yılı aşkın sürede üretimde olduğumuz KULUÇKA Makinasında sizlere kesin çözüm yollarını arayarak istek ve taleblerinize karşıtın ürün deneyimlerimizle hizmet vermekteyiz.Hem akvaryum camiasında hemde hobi dünyasında örnek olarak sergilenmiş olan kuluçka makinelerimiz yüzde yüz türk malı kendi kimyasal deneyler ve sudakı nötr çözümlerle deneyerek sizlere sunmuş bulunuyoruz. Balıklarınızda aldığınız yumurtaları sağlıklı şekilde çıkarmaya çalışmalarımızdan ve ölüm kayıp file vermeden sağlıklı şekilde kesin çözüm üretmiş bulunuyoruz. Malzeme kulanısında cam anti minko sistemiyle hem ürün esnetiği bakımından hemde ürün ses bakımından sizleri rahatsız etmicek ve görüntü ses kirliliği yapmıcak kesin çözüme kavuşturuyoruz. Malzeme kulanımı bakımında olsun test deneyimlerimiz ve ürün testlerimizle sizlere mantar bakteri yosun parazit üretmicek malzeme ile yapmış olduğumuz KULUÇKA MAKİNALARI her zaman uzun ömürlü olup sizlere daha sağlıklı ve daha kolay yavru alma imkanı sunuyor. BALIKLARINIZDAN sağmış olduğunuz yumurtaları birbirine zarar vermeden ve ezmeden yapıştırmadan ve doğacak olan balıkları sakat olmadan sizlere nesliler boyunca en zorda kalmış olduğunuz sorununuzu ortandan kaldırmış oluyoruz.Özel yapım kavcuk yapıştırma ile akvaryumunuzda hem kuluçka makinasının sağlam kalmasını dengede durmasını hemde uzun ömürlü kalmasını sağlar.
Sistem Çalıştırma ve Yumurtaları KULUÇKULAMA:
Sistemimiz Üç Kısımdan İbaret Olmaktadir.
1- Kısım:Sibop ve Hava Sulkülasyonu: Hava taşı ile yapmış olduğumuz sulkülasyon sonrasında hava taşında musluk ile hava ayaralanıp gelen ince taneli hava ile yumurtaların sağlıklı ve yorulmadan zede ve yıpranma almadan kuluçkadan dönmesine yarar.
2- Kısım:CAM görünümündeki ikici kısımda ise yumurtaların hem görselliğini hemde sağlıklı şekilde geniş alandan hızla çıkmasını ve kiymasal reasksiyonlardan etkinliklerden korunmasını hızlı büyümesini dengende kuluçkalanmasını sağlar.
3- Kısım:En alt kısımdaki emzik şekildeki YUVALANMA suyun dengesini ve yumurtaların sağlıklı şekilde dönmesini ve dönerken suyun akışkanlığını dengelemek ve dönmesini sağlamak su sulkülasyonun tazelemek için yapılmıştır.
4- Kısım: Kavçuk yapıştırma ( öpüçük) akvaryumun cama temasını sağlıyan yardımcı bi gereçtir. Kavçuk olma sebebi ise dengede durmasını sağlamak ve vakumlama sistemin emişmesinde bütünlük sağlıyan ve uzun ömürlü olmasını sağlıyan bir sistemdir.
MADE IN TURKEY
İLETİŞİM WHATSAPP: 0532 371 40 58

Beğenenler: [T]205105,çulsuz[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir