Müşteriye Gerçek İlgi "Akvaryem"


MuratesraÇevrim Dışı

Kayıt: 06/05/2013
İl: Izmir
Mesaj: 145
MuratesraÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 12:00
Arkadaşlar bugun bir abimin tavsiyesi üzerine Tropical Super Spiru Tabin A ve Dainichi Veggie Fx almak durumunda olduğumu anladım ve arayışa geçtim. Belli sitelerdeki fiyatları gördükten ve kendimce muhasebe yaptıktan sonra Akvayem'i aradım ve bana istediğim yemlerle ilgili bir fiyat çizelgesi gönderebilme seçeneklerinin olup olmadığını sordum. Benim istediğim ve internette gördüğüm fiyatlar gram/fiyat oranına göre değişerek 90 ila 300 Tl arasında değişiyordu ve Akvaryemin bana gönderdiği fiyat listesi inanılmaz uygun geldi. 

Normalde akvaryumcularda (hepsi dahil değil) gördüğümüz muamele hep bize gereğinden fazlasının satılmaya çalışılması olmuştur. Fakat görüştüğüm beyefendi bana bu fiyatlarda almama gerek olmadığını kendisinin bana 50 tl'lik bir paket yapabileceğini ve bu pakede istinaden kargo ücretini almayacağını söyledi. 

Ücret çizelgesi açtığım telefondan takriben 10 dakika sonra mailime ulaştı ve gerçekten uygundu. 

Kendilerine burdan teşekkürlerimi sunar, bu şekilde devam etmelerini tavsiye ederim ..

İyi çalışmalar Akvaryem..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yns_klcÇevrim Dışı

Kayıt: 30/10/2012
İl: Izmir
Mesaj: 171
yns_klcÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 12:06
Daha önceden çok alışveriş yaptım ceylan abi ile gerçekten çok yardımsever birisi, elinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Umarım diğer pet shopcularda tüccar zihniyetini bırakırlar. "Akvaryem" bu konuda diğer pet shopculara örnek olsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReinhardÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]12210,2[/B]
Kayıt: 23/05/2011
İl: Ankara
Mesaj: 546
ReinhardÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2013 20:18
Kum , yem , filtre malzemeleri aklınıza ne gelirse Ceylan bey gerçekten çok yardımcı oluyor. Genelde sipariş vermeden telefon ile teyit ederim ürünü onlar benim teyit etmemi sipariş olarak algılayıp direk aynı saat içinde kargoya verirler. Ödemeyi asla dert etmezler. Hiç bir zaman ticari kaygısı olmayan paraya düşkün olmayan bir ticari üye değil hobici arkadaşımızdır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir