Neden Biz Türkiye'nin en İyisiyiz?


Beta AkvaryumÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 15/03/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 305
Beta AkvaryumÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2016 13:22
Çünkü biz, “Türkiye’nin Sektöründe En Büyük” tecrübesine sahip olmamıza rağmen, geleneksel ve alışılagelmiş teknik ve uygulamalar kullanmak yerine, fizik, matematik, kimya, metalürji, biyoloji, elektrik, elektronik, istatistik, ihtimaller hesapları, geometri, yapı ve akışkanlar mekaniği, malzeme bilimi vb. birçok bilim dalını kullanarak, tecrübe ve bilimi birleştirerek maksimum fayda sağlayan, Türkiye ve yurtdışındaki çalışma partnerlerimiz aracılığı ile En kaliteli materyal ve malzemeleri kullanarak ulaşılabilir maksimum kalitedeki ürünleri Avrupa Kalitesi Üzerinde üretiyoruz.

Türkiye’de, akvaryum imalatı sektöründe kullanılan birçok sistemin geliştiricisi ve öncüsüyüz.

Sessiz taşırma sistemlerinde, içten sumplu (internal) ve dıştan sumplu (external) sistemlerde, nano, pico ve Drop-Off akvaryumlarda Türkiye’nin rakipsiz en iyi imalatçısıyız.

Rakipsiz Referans listemizle sizlere hakkımızda bilgi alma imkânı sunuyoruz.

Türkiye’nin en büyük akvaryumlarını yapıyoruz.

Sizi dinliyoruz.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda projeler geliştiriyoruz.

Çoğu uygulamamızda olduğu gibi kişiye özel / butik imalat yapıyoruz.

Stoktan ürün satma vb. diretmelerde bulunmuyoruz.

Özel Bilgisayar Programımız ile teknik hesaplamalar yaparak imalat verilerini oluşturup üretime başlıyoruz. Bu sayede tüm sistemlere güvenlik ve çalışma garantisi verebiliyoruz.

Hukuki geçerliliği olan 3 nüshalık sipariş formu ile siparişinizi detaylandırarak, karşılıklı ıslak imza ile sizlere güvenilir hizmet sunuyoruz.

Önerilerimizi “böyle olması gerekiyor” gibi kaçış cümleleri ile değil, teknik hesaplama ve açıklamalar ile yapıyoruz.

Sizlere, uygulama örneklerimizi ve detaylarını açıklayarak, önceki uygulamalardan alınan sonuçları sunuyoruz.

Doğa ve insan odaklı ticaret anlayışı ile hareket ederek, hassasiyetlere maksimum düzeyde saygı gösteriyoruz.

Kendi kendine “Usta” diyen, hezeyanlar içerisinde olan kimselerden değil, daha öğreneceğimiz ve öğreteceğimiz çok şeyin olduğunun bilincinde olan, “Meslek Erbabı”yız.

Sizleri merdiven altı imalathanelerde, kendinizi kaybedeceğiniz dağınıklıkta değil, çalışır vaziyette örnek sunumlarımızın olduğu teşhir salonumuzda ağırlıyoruz.

Mobilya iskeletlerimizi nemlendiğinde dayanılmayacak kadar koku yayan, ıslandığında, küf ve mantar türeten “İnşaatlık Kereste”den veya oksijenle temas halinde paslanmasının önüne geçilemeyen “Demir Veya Çelik”ten, paslanmaz diye satılan ancak bulunduğu ortamda orta vadede paslanma tepkimesi veren 304 kalite paslanmadan değil,tüm bu malzemelerin dezavantajlarını ortadan kaldıran, nemden, sudan etkilenmeyen ve birçok kimyasala karşı dayanıklı olan, oksidasyon ve korozyon gibi tepkimeleri olmayan, özel bağlantı aparatları ile birleştirilen, CE, TSE TS 4922, Qualanod, Ift Rosenheim kalite sertifikalarına sahip Alüminyum Sigma Profil Kullanılmaktadır. Tüm iskeletler, akvaryumun boyu ve ağırlığı özel hesaplama yöntemleri kullanarak yüksek yük çekme direnci gösterecek ve ayarlanabilir ayakları sayesinde teraziye alınabilecek şekilde imal edilmektedir.

İskeletsiz mobilyalarımız, Özel teknik hesaplamalar ile vida çapları ve konumları, ağırlık merkezleri hesaplanarak belirlenen ve bu teknik veriler doğrultusunda 1. Kalite Mdf-Lam’dan üretilmiştir. Ağırlık merkezleri desteklenecek şekilde konumlandırılmış, her biri tek başına 400 kg. ağırlık taşıyabilen ayarlanabilir ayaklara sahip olarak montajı yapılan standart mobilyalarımızda iskeletsiz 850 kg yük çekme direnci garantisi veriyoruz.

Seri İmalat/Standart ve Özel İmalat ürünler için, piyasada camcılardan alınan B veya C kalite camlar olmayıp, aşağıdaki grafikte teknik detayları açıkça sunulmuş olunan, %37 oranında daha düşük demir oksit oranına sahip, daha net ve berrak görüntü sunan, çizilme ve esneme toleranslarında herhangi bir dezavantaj oluşturmayan, sadece %44 Renk Oluşturma indeksine sahip, A kalite TRC Helio Clear Camlar kullanılmaktayız.

Opsiyonel uygulamalarımızda kullandığımız, piyasada ve hobiciler arasında Extra Clear olarak adlandırılan demir oksit oranı azaltılmış camların en üst kalitesi olan Ultra Clear Camlardır. Ultra Clear Camlar standart camlara oranla %89 daha net ve berrak görüntü sunmakla beraber, çizilme ve esneme toleranslarında herhangi bir dezavantaj bulunmamaktadır. Standart camlar 1350ppm Demir Oksite (FeO) sahip iken Ultra Clear Camlar sadece 150ppm Demir Oksit (FeO) miktarına sahiptir.
Yapıştırma malzemesi olarak kullandığımız silikon, tek komponentli asitli, %20 hareket yeteneği olan, %99,70 Nötr, Dünya’nın tek DIN 32622, OECD 203, VOC Class A+, Gos sertifikalarına sahiptir. Standart Akvaryum uygulamalarında 9 yıl özellik ve mukavemetini koruma garantisi verilmektedir.

70 cm ve üzerindeki ürünlerde standart olarak Extra ücret talebi olmaksızın güvenlik arttırıcı kayıt ve kuşak uygulaması yapmaktayız.

Aydınlatma tesisatında kullandığımız duy, balast, kablo, fiş, anahtar, ampul vb. tüm ekipmanlar uluslararası CE, ENEC ve TSE belgelerine sahiptir.

Sump sistemlerimizde, taşırma kulesi olarak, cam, plastik lavabo gider kapağı, aluminyum menfez vb. toplama malzeme kullanmıyoruz.

Standart Sump Sistemlerimizde, Coriolis Force dikkate alınarak sol arka köşeye konumlandırılan, 250x100mm ölçülerinde, 5 mm lazer kesimli, birleşim yeri olmayan, yekpare, mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri olan Akrilik iç kule kullanıyoruz. Sistemlerimize akvaryumdaki suyun kule içerisinden sump'a sessiz bir şekilde gönderilmesini sağlayan, tekli serbest durso tesisatı, sump'tan suyun akvaryum içerisine geri dönüşünü sağlayan geri dönüş tesisatı, geri dönüş tesisatından gelen suyun akvaryumun içerisinde istenilen şekilde yönlendirilmesini sağlayan spiral yönlendirme aparatı, tüm bu tesisatlara ait, rekorlar, adaptörler, boru ve hortumlar, çift şaşırtmalı, 3 bölmeli, taşma riskini ortadan kaldıran emniyet kabinli sump dahildir. Bu sistem geleneksel sump sistemlerine oranla ~%70 daha sessizdir.

Dıştan Taşırmalı Sump Sistemlerimizde, akvaryum içerisinde dekorasyonu etkileyen ve hacim işgaline sebep olan herhangi bir iç kule bulunmamaktadır. Cnc ile oyulan arka cama bütünleşik, 5 mm lazer kesimli, mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri olan Akrilik arka fon, akvaryumdaki suyun kule içerisinden sump'a sessiz ve havayla temassız bir şekilde gönderilmesini sağlayan, vanalı sıkıştırmalı durso, %5'lik akışı tamamlayan tekli serbest durso tesisatı, dış kuledeki su yüksekliğini emniyet altına almak için emniyet tesisatı, sump'tan suyun akvaryum içerisine geri dönüşünü sağlayan geri dönüş tesisatı, geri dönüş tesisatından gelen suyun akvaryumun içerisinde istenilen şekilde yönlendirilmesini sağlayan spiral yönlendirme aparatı, Coriolis Force dikkate alınarak sol arka köşede, suyun stabil şekilde akışını sağlamak için tüm tesisatların bağlı bulunduğu housing, tüm bu tesisatlara ait, rekorlar, adaptörler, boru ve hortumlar, çift şaşırtmalı, 2 bölmeli, taşma riskini ortadan kaldıran emniyet kabinli sump dahildir. Bu Sistemin sessizliği konusunda iddalı olduğumuz bu model için, "Yatak odanızda, başucunuzda" kullanabileceğiniz kadar sessizlik garanti ediyoruz.

Türkiye'de ilk kez kullanılan Özel Kilit Sistemi sayesinde, ana tanktaki boruların oynatılmasından kaynaklanan gevşeme ve bağlantı adaptöründe oluşabilecek sızıntıların %100 önüne geçilmiştir.

Tüm çerçeve ve kapak profillerimiz CE, TSE TS 4922, Qualanod, Ift Rosenheim kalite belgelerine sahip paslanmaz alüminyumdan üretilmiş olup, nemden, sudan etkilenmez ve birçok kimyasala karşı dayanıklıdır, oksidasyon ve korozyon gibi tepkimeler göstermez. Bu nedenle piyasa imalatçıları tarafından kullanılan plastik ve mobilya hammaddeli tüm taç kapaklara kıyasla rakip tanımaz ömür ve kalitededir.

Paslanmaz alüminyumdan üretilmiş Liva Model çerçeve ve kapak profillerimiz, Eloksal Oksidasyon işlemi ile renklendirilmiştir ve tüm yüzey 350 μ kalınlığında Parlak Akrilik folyo ile kaplanmıştır. Bu özelliği ile %100 parlak görüntü elde edilebilmiş olunup, dış etkenlerden etkilenmeden uzun ömürlü kullanım sunmaktaıdr.

Damlalıklı çerçevelerimiz sayesinde hava baloncuklarından kaynaklanan nem ve su çerçeve arasından dışarıya sızmaz tekrar akvaryum içerisindeki suya geri döner.

Alüminyum kompozit panelden üretilen kapaklarımız (Liva ve Plus Modellerde), paslanmaz inox menteleşelerle çerçeveye bağlı olup, akvaryumun üzerini komple kapattığından, buhar camı görevi de görerek buharlaşmayı ve ısı kaybını minimuma indirmektedir.

Tüm bunlar ve daha birçok farklı uygulamalarımızla gururla "Türkiye'nin En İyi ve En Kaliteli" akvaryumlarını üretiyoruz.

Beğenenler: [T]157949,Seyit SUNGUR[/T][T]45083,Numii[/T][T]185063,mertboeing737[/T][T]61245,alptekin12[/T][T]208613,Tmr.d[/T][T]213827,mehmetnar[/T]
Teşekkür Edenler: [T]157949,Seyit SUNGUR[/T][T]45083,Numii[/T][T]103369,Parliament[/T]
+1: [T]157949,Seyit SUNGUR[/T][T]45083,Numii[/T][T]208613,Tmr.d[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir