OKUL KULÜBÜ


diporaÇevrim Dışı

Kayıt: 23/07/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 13
diporaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 23:13
       Okulumuz istanbul Adalar ilçesinde, 3. yılında olan bir akvaryumumuz (100-50-40) var. Adadan emekli olup ayrılan bir memur abimiz okulumuza hediye etti. Bir öğrencimiz dış motor hediye etti. Balık ve diğer ihtiyaçları kendi akvaryumumdan ve okulun kısıtlı imkânlarından karşılamaya çalışıyoruz. Bu yıl HAYVANLARI SEVME VE KORUMA KULÜBÜ kurdum. Bakım-Temizlik işini öğrenciler, ben ve memur arkadaşlarımızla beraber yapmaya çalışıyoruz.
       Okul ortamında sp yunus zebra gibi balıklardan yavru almak-yaşatmak pek mümkün olmuyor. Ama bir gün sp i kusturunca öğretmen ve öğrenciler hayretlerini gizleyemediler ve öğrencilerin ilgileri arttı. Evimdeki ve okuldaki yavruları öğrencilere hediye ediyorum. Ülkemizde bu gibi faaliyetleri yaygınlaştırarak öğrencilerimizin gelişimlerine ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarına katkı sağlamamız gerekir.
       İlk zamanlar gofret ambalajları, ekmek, sakız, tebeşir, kapak vb gibi maddeler çok atıldı içine ama şu an akvaryumun kapağı olmamasına rağmen pek bir vukaat olmuyor. Alıştılar artık.
       Çocuklarımızı ve öğrencilerimizi oyun ve hayvan sevgisiyle yetiştirirsek daha iyi günler bizlerin olacaktır. Tüm okullarda Kulüp kurulması dileklerimle...

Beğenenler: [T]228736,omegatr[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir