Oliver Knott - Nature Soil


Anadolu PetÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 323
Anadolu PetÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2012 16:41
Herbiri 10 L ambalajlarda 2 farklı renk ve her renk için 2 farklı granül büyüklüğü ile bitkili akvaryumlarda tek başına yada en üst segmentte kullanılabilecek kum zemin.
 
Karides ve diğer kabuklular, salyangozlar ve bitkiler ile uyumlu olan tüm balıkların yaşayabileceği uygun ortamın sağlanması için kullanılır. Suda herhangi bir bulanıklığa sebep olmaz. pH'ı asidik derecelerde sabit tutarken GH'ı düşürür. Filtre bakterileri için doğal bir ortam oluşturur. Bu sebeple akvaryumda bitki olmasa bile doğal bir biyolojik filtrasyon için zemin maddesi olarak kullanılabilir. 10 litrelik bir ambalaj 60x40 cm tabana sahip bir akvaryumda 4 cm zemin yüksekliği yaratır.
 
Öneriler:
 
-Kullanmadan önce YIKAMAYINIZ!!
-Nature Soil birçok bitki için yüksk oranda besin maddesi ihtiva eder. Uzun süreli kullanımlar için taban gübresi ile takviye edilebilir.
-Eğer ince kök yapılı bitkiler ekilecekse kalın kum üzerine ince de olsa bir tabaka ince nature soil koymanızı öneririz.
-Nature Soil bir topraktır. bu sebeple kazıcı balıklar ile kullanılmaması gerekir.
-En iyi sonuç için kuru akvaryum içine önce Nature soil daha sonra dekor için kullanılacak kaya ve ahşap maddeleri koyunuz. Bu sayede dekorasyok çok daha kolay olacaktır. Daha sonra Dekoru ve Nature Soil'i sprey ile nemlendirerek bitkilerinizi dikiniz. Son olarak da dekorasyonu bozmayacak bir şekilde suyu ekleyiniz. bunun için gazete kağıdı yada plastik bir ambalaj önerilir.
 
 
Nature Soil Black Fine (2-3 mm)
 
 
Nature Soil Black Normal (4-5 mm)
 
 
Nature Soil Brown Fine (2-3 mm)
 
 
Nature Soil Brown Normal (4-5 mm)
 
Anadolu Pet2012-07-20 16:59:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Tekin_35Çevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 178
Tekin_35Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 18:52
Nature Soil Brown Fine (2-3 mm) 
Elinzde Varmıdır 20-25 KG Halınde. Cevap Bekliyorum. Teşekkürler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir