Otto flower horn...?(resimli)


NakataÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/06/2006
İl: Kayseri
Mesaj: 1335
NakataÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2007 10:36

Arkadaşlar bir süredir otto flower horn kullanıyorum. Fakat dişi kadangalarım mavileşmeye başladılar... Acaba erkeklerdi de yenimi ortaya çıkıyor... Resimleri aşağıda,

Erkek kadangam buda onun renklerinde sorun yok ama 4 dişi kadangamda mavileşmeye başladı...

 

Yardımlarınızı bekliyorum...

Saygılar...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DimebaGÇevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2006
İl: Adana
Mesaj: 356
DimebaGÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2007 11:02
Bahsettiğiniz yem uzak doğu yemi mi?Renklendiricili ve uzak doğu üretimi olunca koşarak uzaklaşırım ben.Zamanında venüstüs beslemiştim ve dişilerin erkeklik hormonlarını arttırdığını farkettim.Aynı renklenme olmaması gerekirken venüstüs dişilerimde de olmuştu.Balıklar kısırlaşıyor bu şekilde.Bence kesinlikle bu tarz yemleri vermeyin.Renklendirici yem verecekseniz Sera veya Tetra'nın AB standartlarına uygun renklendiricili yemlerinden verin.Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

rhemeÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/02/2006
İl: Edirne
Mesaj: 5261
rhemeÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2007 11:07
Otto yem oldukça kaliteli bir yemdir.Sera ve tetra dan sonra benim için en kaliteli yemdir.Yemin içinde balıkların renklerini harekete geçiren Astaxanthin maddesi bulunur bu renk coşturucu madde sayesinde balıklarınız mavi renk ağırlıkta olduğu için koyulaşmış örneğin benim japonlarımda da Otto goldfish kullanıyorum ve renklerinden çok memnunum.Portakal ,kırmızı ve sarı renkleri coşturuyor ama örneğin siyah teleskobum var renginde bir değişme yok yani balıklarınızdaki sorunun yemden kaynaklandığını sanmıyorum,güvenle kullanabilirsiniz.Yemin yapım yeri Tayvan'dır.Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir