papağanım yumurtladı


samsunlumurat81Çevrim Dışı

Kayıt: 21/03/2008
İl: Samsun
Mesaj: 17
samsunlumurat81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2009 16:39
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık bir saat önce işyerime geldiğimde papağanımın yumurtladığını gördüm. 1-2 satte yumurtladı,papağanımın eşi yani erkek severyum.Kayanın üzerine bayağı yumurta bıraktılar,bu benim ilk defa başıma geldiği için biraz heyecanlıyım.Akvaryum karışık cichledlerle dolu ama hiç biri bu eşlere bulaşacak kadar cesaretli değil.Şimdi arkadaşlar bundan sonra ne olacak? yumurtalar ağza mı alınacak? ben ne yapacağım? bana yardım ederseniz sevinirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

meriç82Çevrim Dışı

Kayıt: 04/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 944
meriç82Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2009 16:42
Yumurtaları olduğu yerde koruma altına alacaklar . Yavruları kayıpsız şekilde büyüsün istiyorsanız diğer balıkları tanktan çıkarın derim . Aksi takdirde yavrularda kayıp yaşarsınız .
Sağlıklı yavrular dilerim .
 
Saygılar ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

egelihayatiÇevrim Dışı

Kayıt: 14/02/2009
İl: Ankara
Mesaj: 12
egelihayatiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2009 17:12

GEÇEN AY BENİM DE DİŞİ PAPAĞANIM YUMURTLADI. ANCAK ERKEK SEVERYUM BALIĞIM TARAFINDAN DÖLLENMEDİĞİ İÇİN YUMURTALAR 1 HAFTA İÇİNDE BEYAZLAŞTI VE BOZULDU. PAPAĞANIN YAVRU VEREBİLMESİ İÇİN ERKEK MİDAS TARAFINDAN YUMURTALARIN DÖLLENMESİ GEREKİR. SEVERUM ERKEK PEK DÖLLEMEZ GİBİ GELİYOR BANA. AMA BEN YUMURTALARIN BOZULDUĞUNA ÜZÜLMEDİM DAHASI SEVİNDİM. ÇÜNKÜ PAPAĞAN KIRMA BİR BALIK VE ÇOĞALMASI BENCE İYİ DEĞİL. ZATEN ÇOK AGRESİF BİR BALIK. BÜTÜN BALIKLARI RAHATSIZ EDİYOR. BEN ERKEK DİYE ALMIŞTIM AMA DİŞİ ÇIKTI. BU YÜZDEN BİRAZ SONRA İLAN VERİP SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

YİNE DE TAKDİR SİZE AİT. BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir