Piranha Tankım Yeni Video syf:2(GÜNCELLENDİ)


ŞAFAK_HANÇERÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 460
ŞAFAK_HANÇERÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 22:16

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederimGöz%20Kirpma

[QUOTE=akvarist hsnblkn]Bu piranaları beslemenin tehlikeli yanları varmı?Mesela bir misafir eskaza akvaryuma elini soktu veya yem vereyim derken dikkatsiz davrandı.Piranalar bugünki kısmetimiz buymuş deyim saldırıyormu?Yoksa sadece verilen yememi adapte oluyorlar:)

Ama güzel bir akvaryum.Zevkler ve renkler tartışılmaz. [/QUOTE]
 
Tabikide var.Sonuçta balık ısırır.Fakat zarar vermek amaçlı ısrmaz parmağı yem sandığı için ısırır.Bende 1 kere kaptırdım umarım bir daha olmaz Tebessüm 


[QUOTE=citronx]Piranha konusunda akvaryum hacminin yüksek olmasıyla,piranhaların özelliklerini ve formlarını sergilemekte bir doğru orantı kesinlikle vardır. Ama bu demek değildirki,80 cm akvaryumda 4 piranha beslenmez ,beslenir ama 400-500 litredeki piranhayla aynı form ve renkte olmaz. Yem tabii ki renklenmede önemli,akvaryumunuz ve piranhalarınız gayet güzeller. Discus için migrosta kaz ciğeri sormuştuım bir keresinde,kaz buldukta ciğerimi kaldı abi demişti reyon görevlisiTebessüm,siz şanslısınız bu konuda.Sağlıklı sorunsuz beslersiniz umarım. 
Okan Bey'in söylediği gibi yüksekliği az,uzunluğu epey yüksek akvaryumlarda piranhalar görsellik açısından daha iyi duruyor bana görede. 
[/QUOTE]
 
Yorumunuz için sizede teşekkür ederim Göz%20Kirpma +1 aynen dediğiniz gibi.Bencede pirnahalara yüksekliği daha fazla olan tankta daha güzel duruyor genelde herkez pirnahalara yüksekliği az uzunluğu fazla akvaryum yaptırıyorlar fakat bence böyle daha güzel duruyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tolgacavdarÇevrim Dışı

Kayıt: 06/03/2011
İl: Ankara
Mesaj: 83
tolgacavdarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2011 11:13

İşyerinde video izleme özelliği engelli. Hiçbişey göremiyorum, merakta kaldım. Benim durumumda olan başkaları da wardır belki. Acaba foto da koyar mısınız?



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

a.burakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/03/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1056
a.burakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2011 11:23
Merhaba başlığı yeni gördüm.Nattereriler gayet iyi gözüküyorlar.Yalnız bir iki tavsiyem var.Hava kabarcıkları balıkları rahatsız edip strese sokabilir.Hava olayını filitrenizin yağmurlama şeklinde yaparak sağlayabilirsiniz.Son olarakta tank hacmine göre balık sayınız.Şimdiden gelişimleri için bu tank onlara dar gelmektedir.İmkanınız varsa yeni bir tank alıp balıkları aktarın yoksa acilen balık sayınızı düşürün.Bunların haricinden tank ortamı balıklar gayet güzel. Tebessüm

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

wolverin55Çevrim Dışı

Kayıt: 02/01/2011
İl: Samsun
Mesaj: 207
wolverin55Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2011 13:34
[QUOTE=a.burak]Merhaba başlığı yeni gördüm.Nattereriler gayet iyi gözüküyorlar.Yalnız bir iki tavsiyem var.Hava kabarcıkları balıkları rahatsız edip strese sokabilir.Hava olayını filitrenizin yağmurlama şeklinde yaparak sağlayabilirsiniz.Son olarakta tank hacmine göre balık sayınız.Şimdiden gelişimleri için bu tank onlara dar gelmektedir.İmkanınız varsa yeni bir tank alıp balıkları aktarın yoksa acilen balık sayınızı düşürün.Bunların haricinden tank ortamı balıklar gayet güzel. Tebessüm[/QUOTE]
Natteriler bol oksijen ve akıntı severler.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir