Profesyonelce sorulara amatörce cevap


cuneytemreÇevrim Dışı

Kayıt: 12/10/2006
İl: Bursa
Mesaj: 99
cuneytemreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2012 23:46
 Forumda profesyonellerin girebildiği yazı yazabildiği bir bölüm olsa sizce nasıl olur profesyonelden kastım bu hobiyi uzun süredir yapan hobinin bilimsel tarafı ile ilgilenen kişilerin bir arada olduğu amatörlerin ise sadece okuyabildiği fakat yazamadığı bir bölüm. Çünkü bir kaç konuda gördüm  mesela birisi dış filtre önerisi istiyor 13 yaşında minik hobicilerimiz konuya yorum yapabiliyor şimdi hangi tecrübe ile cevap yazıyor yada kaç tane filtre kullandı ki mesaj yazabilecek seviyede olduğunu düşünüyor niyetim kimseyi kırmak yada küçük görmek değil fakat ciddi bir konuda geride durmak gerekir   diye düşünüyorum. 40 yaşında biri ciddi bir konu yazmış 13 14 yaşında minik hobici cevap yazıyor şimdi 40 yaşındaki abimiz ciddi bir cevap bekliyor ama konu bir anda dağılabiliyor.
Örneğin malawi forumunda sürekli sarı prensesim ağzına yumurta aldı ne yapmalıyım sorusu var artık bıkıldı bu soruya cevap vermekten ben istiyorum ki ülkemizdeki sarı prenseslerin kırılma derecesi yada gölden f0 sarı prenses getirilebilirmi getirilirse nasıl olur gibi konular konuşulsun bunlar profesyonel hobici arkadaşlar tarafından tartışılsın ve minik hobicilerimize ve bizlere faydalı olabilecek konuları okusak nasıl olurdu?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

woddwillÇevrim Dışı

Kayıt: 15/04/2012
İl: Konya
Mesaj: 142
woddwillÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 00:23
Bence pek mantıklı bir şey değil. Çünkü birisi konu açtığında gelen yorumları direkten uygulayacak değil bir fikir ediniyor, örneğin dış filtre önerisi isteyen birine bahsettiğiniz 13 14 yaşındaki bir kişi öneri sununca bu adam gidip direk alacak değil ya hiç yoktan fazla bir marka-model araştırır. Bence ne olursa olsun her kişinin profesyonel veya acemi olsun işe yarar bir önerisi olabilir. Bu arada bahsettiğiniz ağza yumurta alma konusunda cidden haklısınız, ne zaman forma girsem mutlaka bir kişi sormuş oluyor nerdeyse :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gssmartboyÇevrim Dışı

Kayıt: 14/06/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1183
gssmartboyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2012 00:35
Her forum kendini tekrarlar. Bunun önüne geçmek çok zor. Yaşdan ziyade açtığı konulara, mesajlarına verilen tebrik, teşekkür sayısı kriter olabilir. 



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir