RED REİNBOW KATALAMBA


sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 12:28
Clout ilacının kullanım amacında ve sudaki bozup bozmayacağı şartlarda her nekadarda yararlı bakterilere zarar vermez gibi bir ibare olduğu bilinsede kullanımdan sonra bakteri kültürü eklenmesi sanırım istenmezdi. Clout akvaryum suyunuzun dengesini bozar su kimyanızı değiştirir,bilindiği gibide tropheuslar su şartlarına karşı çok hassaslardır hastalık olmadan veya olumsuz bir durum olmadan clout kullanmak aşırı derecede olumsuzluklar getirecektir. Sağlıklı bir tanka düzenli su değişimlerinden başka hiç birşey kullanmaya gerek yoktur. Sağlıklı balıklar dilerim  

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

theanswer376Çevrim Dışı

Kayıt: 14/02/2010
İl: Ankara
Mesaj: 145
theanswer376Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 21:34
[QUOTE=ali01]Çok teşekkür ederim besleme diyetim nasıl olmalı acaba balıkların güzelce renk alabilmesi için[/QUOTE] Balıklarınız sağlıkla büyür inşallah.

Sera Spriluna Tablet : BALIKLAR BÜYÜNCE VERİLECEK.

(Kısaca ürün bilgisi : %20 oranda spirulina içeren tablet yemdir.Doğu Afrika renkli perkileri ve tüm yosun yiyen ciklet balıkları için lezzetli bir üründür.Sera Spirulina Tabs özenle seçilmiş bitkisel hammaddelerden üretilmiştir. )

Tetra Pro Vegetable : AKŞAMLARI VEREBİLİRSİN UFALAYARAK(Kısaca ürün bilgisi : Tüm süs balıklarında kullanılabilen ideal beslenme ve temiz bir su için yeni jenerasyon balık yemidir.Otçul beslenen akvaryum balıkları, cichlit ve guramiler için idealdir.Orta bölümdeki yeşil kısım supurilina içerir ve genel sağlığı destekler, kebarlardaki sarı bölüm ise dengeli ve tam  bir beslenme sağlayan içeriktedir.Supurilina hastalıklara karşı direnci artırır.Düşük ısı yöntemi ile hazırlanmış olması sayesinde vitamin ve besin değerlerinin maksimum korunması sağlanmıştır.Yüksek sindirilebilirlik sayesinde, su daha az kirlenir.Tanelerin cips şeklindedir.
Ürünün İçeriği;
Balık ve balık ürünleri, bitkisel protein ekstraktı, tahıllar, maya, deniz yosunu  spirulina , yağlar, yumuşak ve kabuklu deniz ürünleri, süt ve süt ürünleri, şeker, bitkisel orjinli ürünler, lesitin, sitrik asit, karnitin, doğal renklendirici ve koruyucular içeriyor.)

Tetra Pro : Haftada bir kez Tetra Pro Vegetable' ın içine karıştırılıp(ufalanarak) ATILMALI.(Kısaca ürün bilgisi :Tüm süs balıklarında kullanılabilen ideal beslenme ve temiz bir su için yeni jenerasyon balık yemidir.Optimal protein yağ oranı ile daha fazla enerji sağlar.Düşük ısı yöntemi ile hazırlanmış olması sayesinde vitamin ve besin değerlerinin maksimum korunması sağlanmıştır.Yüksek sindirilebilirlik sayesinde, su daha az kirlenir.Optimal beslenme sayesinde sudaki nitrat seviyesinde azalma görülür.Taneleri cips şeklindedir.)

Tropical Spirulina Flakes : ÖĞLEN VE AKŞAM ÜZERİ (Kısaca ürün bilgisi: yüksek oranda Spirulina algi (0,06) içeren bitkisel özel bir pul yemdir. Bu yem modern ve üstün imalat teknolojisi sayesinde balıklara doğadaki beslenme değerlerini sağlar. Spirulina doğal renklendirici (Karoten) özellikleri ihtiva eder. Bu yem kolaylıkla sindirilebilir, balıkları hızlı büyütür, canlılık verir ve üreme kapasitesini arttırır. 

İÇERİĞİ: Balık ve türevleri, deniz kabukluları ve yumuşakçalar, plankton, tohumlar, alglerden bitkisel proteinler, maya ve soya, tahıllar, sebzeler, bitkisel ve hayvansal yağlar (HUFA),lesitin, amino asitler (L-lysine) ,seçilmiş vitaminler, mineral tuzları ve elementler, doğal bağışkanlık güçlendirici BETA-1.3/1.6-GLUCAN. HUFA – Yüksek seviyeli yağ asitleri)

NLS (Sanırım Cichled Formula) : HAFTADA 1 KEZ SERT BİR CİSİMLE TOZ HALİNE GETİRİP VERİN (Kısaca ürün bilgisi :New life spectrum cichlid formula ( Hem otçul,hem etçil balıklar için kaliteli ana yem granül yem)

Tropical Spirulina Super Forte gran pul yemdir sabahları verebilirsiniz.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ecz_05Çevrim Dışı

Kayıt: 05/05/2009
İl: Ankara
Mesaj: 698
ecz_05Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 23:28

Ben ne zaman nls thera a versem ilangi yavrularıma o gün muhakkak bir yavru kaybettim.yemi vermeyi kestim ve ölümler durdu.Doğru olmayabilir ama benim tecrübem bu yönde.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak DenizÇevrim Dışı

Kayıt: 03/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 2467
Burak DenizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 23:37
[QUOTE=ecz_05]

Ben ne zaman nls thera a versem ilangi yavrularıma o gün muhakkak bir yavru kaybettim.yemi vermeyi kestim ve ölümler durdu.Doğru olmayabilir ama benim tecrübem bu yönde.

[/QUOTE]
 
Aykut bey ben her sabah Nls There-a veriyorum hiç bir problem yaşamadım Allaha çok şükür fakat balıklarınız alışkın olmasa gerek Nls'ye çok güveniyorum yavru büyütmede 1.cil yem.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir