Sadık dostlarımıza destek


yasinttÇevrim Dışı

Kayıt: 14/09/2012
İl: Eskisehir
Mesaj: 130
yasinttÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2014 03:41
   Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce internette haberlere göz gezdirirken bir haberde golden retriever cinsi bir köpeğin ölmüş ve yeni doğmuş yavrularının annelerinden süt emmeye çalışan bir resim gördüm sonra haberi okuduğumda muhtemelen hasta olduğu için sokağa bırakılmış ve ölüme terk edilmiş olduğu yazıyordu. Yavrulara ise Türkan DAĞDELEN hanım sahip çıkmış. Bu habere aşağıdaki link den ulaşabilirsiniz.
( http://ortaca-haber.com/bunu-yapan-insan-olamaz/ )






Bu haberden yola çıkarak araştırdığımda Türkan DAĞDELEN 'in hayat hikayesine ulaştım.
( http://haydos.org/turkandagdelen/ )

Şimdi ise kendini dostlarımıza adamış ,elinden geleni yapmaya çalışıyor. Muğla/ ortaca da HAYDOS BAKIM EVİ'ni kurarak burada dostlarımızla ilgileniyor. İnsanlar tatile gittikleri de bir kaç aylık hevesle aldıkları hayvanları yaz bitiminde sokağa bırakıp gidiyorlar ,yada araba çarpanı , hasta olanı, kör olanı , vs...bakım evinin yakınlarına bırakıp gidiyorlar. Türkan hanımın bu yardım severliliğini bilenler ona ulaşıp ondan sahipsiz hayvanlara sahip çıkması için ondan yardım istiyorlar. Facebook adresinden de güncel olarak takip edebilirsiniz . İnsanlıktan çıkmış gidiyoruz ne içler acısı durumlar var .İnsanların hayvanlara yaptıkları eziyetler , en sadık dostlarımızı terk etmeler vs.vs...
https://www.facebook.com/HayDosDer?pnref=story










Niğde bakım evinde olanlara da duyarsız kamamış.







Türkan hanım tüm sevgisiyle hayatını dostlarımıza adayarak elinden geleni yapıyor. Bende burada bu konuyu paylaşarak birazda olsa katkıda bulunmak istedim. Biz hayvan sever akvaryum.com üyeleri çorbada bizimde tuzumuz olsun , dostlarımıza yardım eli uzatalım .Türkan hanıma ve onun gibi hayvan sever insanlara destek verelim. Haydos bakım evi yada bir başka bakım evi fark etmez. Önemli olan sadık dostlarımıza bir nebzede olsa yardım etmek. Mama desteği , maddi destek ,gidebiliyorsak manevi destek..İletişim bilgilerine bu linklerden ulaşabilirsiniz.
http://haydos.org/turkandagdelen/
https://www.facebook.com/HayDosDer?pnref=story


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

M.TunaÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 24/08/2012
İl: Ankara
Mesaj: 3395
M.TunaÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2014 19:08
Yasin Bey duyurunuz,paylaşımınız için teşekkürler.

Başımız beladayken avukatlar,hastayken doktorlar kısacası insanoğlu bir şekilde hayatını iyi kötü sürdürürken sessiz canlılar olan kedi köpekler tüm metropol şehirlerde berbat ötesi yaşamaya çalışıyor ve sonunda çoğu sonsuz acılar içinde ölüyor.
Maddi destek ya da mama yardımı yapamasak ta hiç olmazsa şunu yapalım:"Zarar vermeyelim" yeter.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yasinttÇevrim Dışı

Kayıt: 14/09/2012
İl: Eskisehir
Mesaj: 130
yasinttÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2014 22:08
Mahmut bey evet haklısınız hiç bir şey yapamıyorsak ''zarar vermeyelim '' onlarda bir şekilde yaşam savaşı yeriyorlar ve bizlerde yaşamalarını zorlaştırmayalım. Teşekkür ederim...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir