Sajikanın rengi ?


ZuckarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/05/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 3259
ZuckarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 20:18
Doğadan topladığın dallar risklidir. Sert ağaçlar lar bulmalısın. Çam olur zeytin olur asma olur ama sert sık gözenekli olmalı ve en az 1 senedir ölü olmalı. Çok iyi kurumuş meşe bile olur. Garanti olması için topladığın dalları tanıdık bir ekmek fırınında 1saat kadar fırınlarsan çürüme riski azalır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kaan.b.Çevrim Dışı

Kayıt: 10/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 614
kaan.b.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 22:49
Fırınlama derken ? O nasıl oluyor? enginkoc342011-05-07 10:28:10

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir