Sarı Prenses Papağana kur mu yapıyor.. ?


NeodasÇevrim Dışı

Kayıt: 03/07/2009
İl: Bursa
Mesaj: 30
NeodasÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2009 14:16
Merhaba arkadaslar.
Ben daha düne kdr American zebra besliyordum. Fakat karar değiştirip Malawi ye gectim. İlk önce 5-6 cm falan sarı prenses 5 cm civarında bi yunus aldım. Yavrudan büyütmeyi düsünüyorum. Bir de bizim buralarda papağan cok zor bulunuyor. Papağanlar cok hosuma gittigi için dün akvaryumcuda gördüm ve 2 tane aldım. Boyutları 4 cm falan. Akvaryumda hepsi gayet iyi geciniyorlar.

Fakat ben bu balıkların hiç birinin cinsiyetini bilmiyorum yavru oldukları için. Ama dün papağanları ilk aldıgımda papağanların biraz büyüğü var. Sarı prenses onu korumaya basladı. Yanına balık yaklasınca kovalıyor falan. Arada sırada yanına gidip acayip acayip hareketler yapıyor. Bide bazen yanına gidip titriyor falan :D . Ben daha yavrular diye böyle bişeyin olabilcegini düsünmedim. Bayramda bütün balıkların yanına es falan alıcam. Acaba buradan Sarı prenses in erkek oldugunu cıkarabilir miyiz? ve S.p Papağana kur yapar mı xD ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

zknclÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/04/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 301
zknclÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2009 15:28
 Bu link size fikir verebilir.
 
 
  Sağlıklı balıklar dileği ile,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onurayazÇevrim Dışı

Kayıt: 12/03/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1125
onurayazÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2009 20:38
Sp ile papağan çiftleşemez.Sp papağanı korkutmak için o hareketi yapıyordur.Benimde sarı prensesim dişi zebraya öyle yapıyordu,zebraya yaklaşan her balığı kovalıyordu ve ertesi gün akvaryuma baktığımda zebranın kuyruğu deforme olmuştu.Bence balıklarınız uyumsuz,malawiyle amerikan cichlidlerini birarada beslemeniz ilerde sorun olabilir.Saygılar..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir